Мистериозна смърт шокира пловдивчани в ранните часове на деня. 46-годишния

...
Мистериозна смърт шокира пловдивчани в ранните часове на деня. 46-годишния
Коментари Харесай

ОБЗОР: Мистериозна смърт в Пловдив, пускат поръчката за ремонта на Хуманитарната гимназия

Мистериозна гибел шокира пловдивчани в ранните часове на деня. 46-годишния Тодор, през днешния ден към 7,30 часа беше открит мъртъв в гараж - автосервис в Северната промишлена зона на Пловдив. Той е бил обесен на верига и е умрял от задушаване. Мъжът е липсващ преди седмица и оттогава е в неопределеност.

Образувано е досъдебно произвеждане и се правят разпити на очевидци, огледи и други Назначена е съдебномедицинска експертиза за определяне на аргументите за гибелта на мъжа. Той не е бил разгласен за търсене, оповестиха от прокуратурата. По случая се работи по всички вероятни версии.

Повече за мистериозната гибел четете в следните материали:

Пускат поръчката за ремонта на Хуманитарната гимназия. " Дадох уверението си, че протоколът от комисията за консервационно - реставрационни работи е публично одобрен и Хуманитарната гимназия в Пловдив ще получи 2 800 000 лева Ние виждаме голям смисъл в това сходни планове са обединително звено сред нас и опозицията. На срещата ни през днешния ден обсъдихме вероятните стъпки за ремонта и реставрацията на Художествената гимназия " сподели министърът на културата Атанас Атанасов след срещата с шефа на гимназия " Св. Св. Кирил и Методий ". Повече елементи внесе кметът на регион " Централен " Георги Стаменов. Той разгласи, че администрацията има подготвеност в границите на 10 дни да разгласи публичната поръчка, която ще бъде на два стадия - техническо предложение и ценови предложения.

Часове преди откриването на 26-ото издание на Международния фолклорен фестивал в Пловдив сцената на Античния спектакъл е в сериозно положение, алармира наш четец. Вижте и какво написа той:

Започна реорганизация на ул. „ Иларион Макариополски “ в сектора от ул. „ Петко Д. Петков “ до ул. „ Гео Милев “, заяви кметът на регион „ Централен “ Георги Стаменов.

Междувременно голяма дупка в приходната част на Община Пловдив може да зейне в края на годината, като се образува сериозен недостиг. Това демонстрира доклада на бюджета на Общината към средата на годината.

Десетки сигнали от служащи за работа при високи температури са получени в КНСБ единствено в последните няколко дни. Това сподели вицепрезидентът на синдиката Огнян Атанасов в ефира на БНР.

Най-рискови са секторите строителство, селско стопанство и лека индустрия - изключително шивашката.

Огромно запушване се образува в региона към Сточна гара в Пловдив в следобедния час пик.. Причината е злополука сред два автомобила и тир.

Александър Господинов- Доктора, който беше задържан за опит да достави с дрон бонзай в пандиза, застана през днешния ден пред Темида. Пред прокуратурата обвиненият призна виновността си и заявява, че се отхвърля от разглеждане на делото против него по общия ред, като подписа съглашение и одобри да търпи наложеното наказване от 4 години отнемане от независимост при първичен непоколебим режим, както и санкция в размер на 15 000 лв..

6-годишното момче, което пострада в село Старосел към този момент е в схващане и приказва. Клиниката по детска хирургия на УМБАЛ “Свети Георги” Пловдив, отпред с проф. Пенка Стефанова, бдяха над него всяка секунда. Предстоят още интервенции, пътят е дълъг, оповестиха от лечебното заведение.

Азрудин Валентич остава треньор на Ботев, само че при нови две загуби е допустимо да бъде уволнен. Пловдивчани стартираха извънредно сезона и изгубиха първите си три срещи от новия сезон в шампионата.

Жител на Кричим, неудовлетворен от наложената му санкция, осъди пловдивската полиция. При полицейска инспекция той е отказал да бъде тестван с Драг чек, като самичък е споделил, че е използвал марихуана. Така Министерство на вътрешните работи му постанова санкция от на 2000лв. и му взимат книжката за период от 24 месеца. Вместо да изтърпи наложеното наказване, той реши да апелира, тъй като съгласно него е глобен нелегално.

Във вторник на Националния съвет на Българска социалистическа партия ще бъдат препоръчани два разновидността за деяние и решение, които са в сходство с Конституцията по отношение на третия мандат. Това разгласи Георги Свиленски. Вариантите ще бъдат с небосвод петък.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР