Мистериозна рускиня донесла отрова за Скрипал и дъщеря му Юлия

...
Мистериозна рускиня донесла отрова за Скрипал и дъщеря му Юлия
Коментари Харесай

Разкриха тайна банкова сметка на Юлия Скрипал

Мистериозна рускиня донесла отрова за Скрипал и щерка му

Юлия Скрипал е отровена с „ новичок “ единствено дни откакто е получила достъп до загадка банкова сметка с 150 000 английски паунда. Парите били на брат й Александър, който умрял предходната година при мистериозни условия в Санкт Петербург, оповестява „ Дейли Мейл “, представен от обстоятелства.бг.

Юлия получила правото да се разпорежда с парите през февруари от татко си - някогашния сътрудник Сергей Скрипал. Парите, които в този момент са в незнайна съветска банка, били от продажбата на къщата, която Александър Скрипал имал дружно с някогашната си жена Наталия. Наталия, която в този момент е омъжена за треньор по тенис от Уелс, продала къщата и дала половината от сумата на някогашния си брачен партньор. Тайната банкова сметка била открита от племенницата на шпионина от ГРУ-– 45-годишната Виктория Скрипал, която тази седмица се пробва да се срещне с Юлия в болничното заведение в Солзбъри. Тя ще бъде първият член на фамилията, който ще може да види Юлия и Сергей Скрипал, който още е в кома. „ Единственото нещо, което разбрах, е, че Юлия е отворила очи, може да яде, да пие и даже е споделила няколко думи “, споделя Виктория. За парите тя разяснява: „ Все още никой не знае. В края на февруари Юлия получи генерално пълномощие от татко си Сергей, с цел да получи благосъстоятелност върху загадка банкова сметка, която принадлежала на починалия й брат Александър. Сега парите са в съветска банка “.

Виктория описа за подозрителния тайнствен другар на Юлия, за който тя считала да се омъжи. „ Мисля, че е чудноват човек. Посетихме Юлия един път през 2013 година Тя живееше с него в жилището на татко си в Москва. Той даже не излезе от стаята да каже „ здравей “. Този мъж е като призрак “. Когато Юлия била отровена, той не споделил безусловно нищо. Има спекулации, че самоличността му се крие съзнателно.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР