Мистериозен гол „човек-вълк“, забелязан в германските планини

...
Размазани снимки на неподдържан мъж, носещ копие“ в германска гора,
Коментари Харесай

Размазани снимки на неподдържан мъж, носещ „копие“ в германска гора, предизвикаха спекулации, че легендите за „човек-вълк“, дебнещ в горите на района на Харц, са вярно.

Две снимки, заснети от туристи, показват гол и рошав мъж, седнал на скала, държащ дълга пръчка в лявата си ръка и драскащ скалата с друг инструмент в дясната си ръка.

Джина Вайс и нейният приятел Тоби твърдят, че са направили снимките на мобилните си телефони, докато са се разхождали под пещери от пясъчник в националния парк Харц във вторник.

„Видяхме „човека-вълк“, когато стигнахме пясъчните пещери“, каза г-жа Вайс пред германския таблоид Bild. „Той стоеше на върха на една от пещерите, държейки в ръката си дълга дървена пръчка като копие.“

„Той не откъсна очи от нас и не каза нито дума, ”, разказа тя, като добави, че срещата е продължила близо 10 минути.

„Той изглеждаше мръсен и се държеше като човек от каменната ера от историческа книга”, добави тя.

Мистериозен отшелник или просто „шега“?

Според Билд мъжът е бил наблюдаван периодично от 2015 г., като местните власти твърдят, че са открили доказателства, че някой пали пожари и строи елементарни жилища в гората.

Въпреки това един доброволец от местната противопожарна служба каза пред The ​​Telegraph, че не са забелязали нищо необичайно в гората, описвайки историята като „глупости“ и спекулирайки, че снимките са „шега“.

p>

Тъй като една трета от сушата на Германия е покрита с гъсти гори, в местните медии от време на време се появяват истории за отшелници, живеещи извън земята.

През 2007 г. американски гражданин беше открит да живее в колиба в дълбините на Айфел, ниска планинска верига в западна Германия, където той е култивирал малка плантация за марихуана.

Съвременните легенди, свързани с гората, вдъхновили много популярни приказки на немските братя Грим, се очертават големи в общественото въображение.

Съобщенията това лято за лъв, обикалящ горите край Берлин, привлякоха значително внимание за дни, само за да бъде разкрито, че звярът е дива свиня.

Властите в богатото предградие Kleinmachnow каза на хората да си останат вкъщи, след като те твърдяха, че разполагат с видеодоказателство, което показва задната част на лъвица.

След като хеликоптери и дронове претърсиха сцената без успех, местните власти бяха принудени да признаят че това е случай на погрешна самоличност.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР