Мистериозен DJ плени милиони жени! Феновете на мистериозния DJ Claptone

...
Мистериозен DJ плени милиони жени! Феновете на мистериозния DJ Claptone
Коментари Харесай

Това е DJ-ят обвит в мистерия, а вие виждали ли сте лицето му?

Мистериозен DJ плени милиони дами! Феновете на мистериозния DJ Claptone не стопират да се множат. Най-много ги притегля фактът, че той крие лицето си със златна маска, която безусловно приковава погледите на меломаните.

Момичетата напряко се побъркват от магията на чудния музикант, който пази доста секрети, съгласно тях. Той черпи ентусиазъм митологията и окултните светове на сенки и истории, излъчени от уста на уста към този момент генерации наред. Това доста го разграничава от множеството негови сътрудници.

Изисканата композиция от мистицизъм, диско и фънк безспорно ще вълнува ужасно доста българките, които се молят скоро да имат среща с него.

Повечето неща от персоналния му живот остават загадка, макар напористите меломанки, които ровят към личността на мистериозния музикант. Много от тях се готвят за всеобщо нахлуване на фестивала Halkidiki Adventure Festival в Халкидики на 28,29 и 30 април, на който ще могат да го виждат, дружно с редица други имена.

Германецът продължава да бъде тайнственост, а това му носи от ден на ден облаги и позитиви, както и сърцата на милиони дами.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР