Мистериите с летящите обекти в небето на и около САЩ

...
Мистериите с летящите обекти в небето на и около САЩ
Коментари Харесай

В САШ свалиха четвърти обект, не изключват извънземни

Мистериите с летящите обекти в небето на и към Съединени американски щати не престават.

Президентът Джо Байдън подреди на военни самолети да смъкват още един обект от съображения за сигурност, този път край езерото Хюрън, предадоха нощес международните информационни организации, цитирайки почитан чиновник на администрацията. Eзерото се намира край границата с Канада. Обектът имал осмоъгълна конструкция, като от нея висяли железни влакна. Не се смятал за военна опасност, само че можел да съставлява заплаха за гражданската авиация, защото летял на към 6 000 метра височина над езерото Мичиган.

Това е четвъртият подобен случай за седмица. Поредицата стартира със свалянето на китайски балон.

Междувременно военачалник Глен Ванхърк от Военновъздушни сили на Съединени американски щати, който управлява контрола върху въздушното пространство на Северна Америка, разяснява и хипотезите за извънземна причина за странностите. " Ще оставя разследващата общественост и контраразузнавателната общественост да изяснят това. Нищо не изключвам ", съобщи той на брифинг в Пентагона, представен от " Ройтерс " и Българска телеграфна агенция. Друг чиновник на американската защита, поискал анонимност, съобщи настрана, че военните не са видели доказателства за извънземен генезис.

Ванхърк добави, че всяка опасност с прави оценка, прави се и опит за идентификация.

Китайците също се оказаха с сходни проблеми. Global Times написа, че НЛО е било видяно покрай източния крайбрежен град Рижао, провинция Шандонг.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР