Мистър Бийн или по-скоро комикът Роуън Аткинсън, за който в

...
Мистър Бийн или по-скоро комикът Роуън Аткинсън, за който в
Коментари Харесай

Къде Я Кри Бе, Човек! Никой Не Познава Лили, Но Татко Й Е Най-Любимият Комик На Всички Българи! Като Топмодел Е, Ето Снимки!

Мистър Бийн или по-скоро комикът Роуън Аткинсън, за който в обществената мрежа се популяризират всевъзможни комични колажи какви ли са неговите наследници крие щерка, която е с визия на модел.

Едва ли някой подозира какъв брой е красива Лили Аткинсън. Неговата наследничка, която е на 21 години свети с ослепителна хубост. Тя е тръгнала по стъпките на баща си и е станала сполучлива актриса. Има участия в няколко кино лентата където се показва чудесно.

Според филмовите критици на Острова Лили с изключение на, че има огромен актьорски гений тя демонстрира и музикални качества. Но най-големият й плюс е естествена й красота, с която умерено меже да се изяви и като манекенка на аления килим, предават от електронното издание dariknews.bg.



Мис Аткинсън има и по-голям брат Бен, който е на 23 години. А доста скоро ще се радва на по-малко братче или сестриче. Съвсем скоро стана ясно, че 62 годишният й татко чака бебе от своята другарка Луиз Форд. Която ще го подари с дете, макар, че е по-млада от него с 29 години.

Преди три години екранният мистър Бийн се раздели с жена си и се влюбил във въпросната Луиз. От която чака третото си дете.

Явно, че Лили Аткинсън повече наподобява на майка си. Но пък е наследила от баща си любовта към актьорското изкуство. Някои на смешка разправят, че Роуън Аткинсън ще е огромен занаятчия в леглото щом е основал толкоз красива щерка.


Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР