Мистър България 2016 година Йордан Йорданов се ожали, че мъже

...
Мистър България 2016 година Йордан Йорданов се ожали, че мъже
Коментари Харесай

Грозен скандал! Гейове погнаха Мистър България 2016, предлагат му огромна сума за секс ласки!

Мистър България 2016 година Йордан Йорданов се ожали, че мъже желаят секс от него. Той споделя, че си направил еротична фотосесия за американското издание " Адон ", след което офертите за секс зачестили, като имал оферти освен от България. Списанието е фешън издание, постоянно пуска еротични снимки на мъже и огромна част от аудиторията му са гейове, написа " Телеграф " Към Йорданов нееднократно е имало предложения за секс от мъже. " Това постоянно ме е забавлявало. Нямам нищо срещу тези хора. Ако ми се случи мъж да ми предложи секс онлайн, то сигурно ще го ошамаря ", твърди мистърът. Той споделя, че съгласно него да си гей е заболяване. Отказва да каже какви пари са му предложили, само че не отхвърля и слуха, че най-голямата оферта е 25 бона. Когато му предложили рекордната сума той сметнал, че става дума за смешка, по късно обаче разбра, че всичко е съществено.

Във фотосесията за " Адон Йордан е имал задача да влезе в ролята на Крисчън Грей от поредицата " 50 нюанса сиво ". " Обичам да се фотографирам, това е моята работа. Знам, че се оправям. Имам самочувствието да го призна, както и последователки, които да го потвърдят. Да, първоначално ми беше мъчно да театралнича гол, само че аз съм експерт, хвана ли се на хорото - го играя до дъно ", споделя моделът.


Йордан разкри, че е гадже със спряганата за държанка на предприемача Християн Гущеров плеймейтка Анджелина. Той споделя, че плеймейтката се е нанесла в дома му след първата им среща. " Двойка сме от 6 месеца. Заживяхме съвсем незабавно дружно ", откровеничи мачото. Той споделя още, че я е откраднал от Гущеров, който излизал с нея след раздялата с една певица.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР