Мисля, че знам достатъчно, както и други хора знаят достатъчно,

...
Мисля, че знам достатъчно, както и други хора знаят достатъчно,
Коментари Харесай

Ивайла Бакалова за Барселонагейт: Мисля, че знам достатъчно

" Мисля, че знам задоволително, както и други хора знаят задоволително, само че ги е боязън да приказват. "

Това разгласи някогашната манекенка и фотомодел Ивайла Бакалова, която в сряда се яви на разпит в Софийската градска прокуратура, като говореше за така наречен Барселонагейт.

На влизане в постройката пред медиите тя допусна, че е призована тъкмо по това дело (става въпрос за следствие на пране на пари - по какъв начин някогашната миска Борислава Йовчева, посочена за мого близка на Бойко Борисов, е водела първокласен живот и имала къща и бутик в каталунската столица, б.р.).

Според нея този случай е очеваден за цяла България.

" Прокуратурата спеше и съм щастлива, че най-сетне се разсъни. Да забележим докога и по какъв начин ", разяснява още Бакалова.

" Около нас имаше много скалъпени обвинявания, само че всичко падна в съда ", сподели тя преди да влезе на разпит в прокуратурата.

Тук тя засяга правосъдните неудачи на мъжа до нея - Веселин Денков, прочут като Весо Брадата. 

Както Клуб Z писа, закритата към този момент Спецпрокуратура се стовари върху него с няколко обвинявания, откакто двамата с Бакалова изнесоха данни за " лист ", по който по разпореждане на Бойко Борисов - Владислав Горанов и прокуратурата управляват имотни българи. 

В рамките на изявление тогава пред Антикорупционен фонд, Бакалова загатна, че е търсена за помощ - да реалокира въпросната миска Борислава Йовчева и детето й от Испания при тях в Дубай.

Бакалова разяснява през днешния ден, че няколко пъти е получавала закани за живота си, само че уточни, че не се опасява и не употребява защита. 

" Kаквото има да се случва, се случва. Човек може да почине единствено един път ", сподели тя.

По-рано през днешния ден пред Нова тв шефът на Антикорупционния фонд Бойко Станкушев разяснява, че Ивайла Бакалова е основен очевидец по делото „ Барселонагейт ”.

„ Тя познава хора, които са навързани най-отвътре с този случай ”, добави той.

Според Станкушев някогашната манекенка би трябвало да каже истината и съдът да даде ход на делото. 

Преди време Бакалова каза, че е в близки отношения с Борислава Йовчева, за която се твърди, че е живяла в къщата в Барселона, разследвана от прокуратурата. Бакалова твърди, че е пособия на Йовчева и детето ѝ в Дубай.

На разпит в прокуратурата се яви и дългогодишният бивш шеф на Лукойл България Валентин Златев.

" Не знам защо ме викат ", разгласи той на влизане и на въпрос дали е поради " Барселонагейт ".

Показания до момента дадоха някогашният министър председател Бойко Борисов и Александър Сталийски. 

Във вторник в късния следобяд Софийската градска прокуратура изиска имунитета на Борисов.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР