Мисля, че военните цели на САЩ в този конфликт (войната

...
Мисля, че военните цели на САЩ в този конфликт (войната
Коментари Харесай

Ген. Бен Ходжис: САЩ трябва да "деимпериализират" Русия

Мисля, че военните цели на Съединени американски щати в този спор (войната в Украйна, бел. ред.) би трябвало да включват " деимпериализация " на Русия. Мисля, че ставаме очевидци на началото на края на Руската федерация във типа, в който я познаваме през днешния ден ".
 

I think that US war-aims for this conflict should include " de-imperialization " of Russia. It seems to me that we are seeing the beginning of the end of the Russian Federation as it looks today. We need to be prepared for this...we were not prepared for the end of the USSR.
— Ben Hodges (@general_ben)

 
Това написа в Туитър американският ген.-лейт. от запаса Бен Ходжис. Ветеранът от войните в Афганистан и Ирак категорично презовава Съединени американски щати и Западът да бъдат подготвени за такова развиване. Неговият коментар е във връзка визитата в Грузия на някогашния дипломат на Съединени американски щати в НАТО и експредставител на Държавния департамент по въпросите на Украйна Курт Волкър. 
 
Волкър подсети в навечерието на визитата си в Тбилиси, че изпериалистическите войни на Русия против нейните съседи са почнали не с УКрайна, а още в Грузия, територии на която не престават да са окупирани от Москва. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР