Мисля, че убиецът е бил сам. Отрича се, този човек

...
Мисля, че убиецът е бил сам. Отрича се, този човек
Коментари Харесай

Адвокат Рангелов: Примитивният човек не мисли като нас, действа с животински инстинкт


Мисля, че килърът е бил самичък. Отрича се, този човек да е бил боксьор. Примитивният човек не мисли по този начин, както ние мислим. Той работи по скотски инстинкт, да удовлетвори нагон. Преди осъществяване на действието мисълта за наказването не го занимава. Това сподели известният юрист Людмил Рангелов по НТВ, във връзка убийството на Виктория Маринова.
Правосъдието не се въздейства от публичното мнение. Ако всичко, които се изнася като информация е правилно и правосъдната фаза мине по диференцираната процедура, най-вероятно уличеният ще получи 30 години. Европейската заповед за арест, задължава българският съд след 20 години да прегледа неговото държание. До живот без право на подмяна няма период. Приема се, че следователно 30 години е оптималното наказване, което може да му се наложи.
Това лице е записано за кражба на цветни метали, когато е бил на 10 години. На тази възраст няма по какъв начин да се вземе проба за ДНК профил, който да се пази в съответната банка. За насилническите закононарушения би следвало да се взима ДНК и да се съхранява в база данни. Това улеснява следствието. Така се прави с пръстовите отпечатъци.
Начинът на осъществяване на закононарушението дава опция да се разчете профила на причинителят. Очевидно оперативните са се насочили вярно към вероятния контингент. Шумът в международните медии беше прекален, непотребен и голословен към това закононарушение. Оперативните служби са се ориентирали вярно, че е оскъдна опцията Виктория да е убита поради работата й.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР