Мисля, че той наистина прави нещо, върна страната си в

...
Мисля, че той наистина прави нещо, върна страната си в
Коментари Харесай

КНДР се върна в реалния свят, обяви Тръмп и посрещна освободените американци

" Мисля, че той в действителност прави нещо, върна страната си в действителния свят ". Това съобщи президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп след посрещането на освободените от Северна Корея трима американци, разяснявайки дейностите на водача на КНДР Ким Чен-ун, оповестява СиЕнЕн.

Припомняме, през вчерашния ден КНДР освободи американците Ким Дон-чул, Ким Хак-сон и Тони Ким по време на аудиенция на държавния секретар Майк Помпео в тоталитарната страна. В рамките на няколко седмици Помпео два пъти се срещна с водача на Северна Корея Ким Чен-ун.

Тръмп посрещна Помпео и тримата американци, които дойдоха с два самолета във военновъздушната база " Андрюс " в Мериленд.

" Мисля, че той в действителност прави нещо и върна страната си в действителния свят. Мисля, че това ще бъде доста огромен триумф. Никога не е достигано дотук, в никакъв случай не е имало сходни връзки ", разяснява Тръмп невижданото разведряване на връзките сред Съединени американски щати и КНДР.

" Големи неща могат да се случат и на това се надяваме ", добави той.

Американският водач съобщи, че освобождението на тримата американци е част от работата за нуклеарно разоръжаване на Северна Корея.

" Това е специфична нощ за тези в действителност страхотни хора. Честно, ние не мислихме, че това ще се случи и стана. Много значимо нещо за всички нас ", сподели Тръмп преди да показа освободените американци.

На събитието участваха първата дама Мелания Тръмп и стотици публицисти. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР