“Мисля, че той е сексуален вампир. Общуването с всички тези

...
“Мисля, че той е сексуален вампир. Общуването с всички тези
Коментари Харесай

Мик Джагър вдъхновил годеницата си за еротичен роман

“Мисля, че той е полов върколак. Общуването с всички тези разнообразни хора го кара да се усеща млад и му дава сила. Той не може да остане правилен на нито една жена. Нужно му е да извлече това задоволство от спането с доста дами едновременно ”, споделя психотерапевтката Наташа Тери.

Признанието ѝ се отнася за Мик Джагър, който тя приема да съветва през 90-те години на предишния век. Но вместо да му помогне да преодолее непрекъснатите си изневери, самата тя попада в леглото му и се подрежда измежду над 4-те хиляди дами, с които той е правил секс.

В дългия лист на завоеванията му има звезди като Анджелина Джоли, Ума Търман и Карла Бруни и най-обикновени последователки, които харесва по време на концертите си.

Малка част от този легион от любовници се съгласява да приказва при основаването на биографията му “Мик - Дивият живот и гневният талант на Джагър ”. Споделеното от тях обаче е толкоз откровено, че книгата се счита за един от най-правдивите разкази за живота на комплицирания и мистериозен вокалист на “Ролинг стоунс ”. Тя бе пусната на през 2012 година и провокира много звук в средите на международния шоубизнес. Имаше мнения, че след разкритията в нея надали някоя жена ще се престраши да се захване с Мик Джагър.

Една балерина обаче го прави. Мелани Хамрик, която е с 43 година по-млада от рокаджията, влиза в живота му през 2014 година Две години по-късно се ражда синът им Девро, който е осмо дете на 79-годишния музикант.

Периодично се появяват изявления, че родителите му не живеят дружно и връзките им са завършили, само че балерината непрестанно ги опровергава със фотоси на тримата за рождени дни.

Наскоро дори бяха тиражирани информации, че 36-годишната Хамрик е била зарадвана от Мик Джагър с годежен пръстен. Според тях някогашната балерина е признала пред другари, че е получила бижуто с предложение за брак. Представител на фронтмена на “Ролинг стоунс ” обаче опроверга информациите за годеж пред в. “Индипендънт ”, наричайки ги злословия.

Самата Хамрик дефинира красивия елмаз върху ръката си като обвързващ. По време на изявление за сп. “Пийпъл ” тя бе питана какво тъкмо значи това и отговори по този начин: “Но дали сме като възбудени младежи, които взаимно се чукат... В съзнанието ми това е пръстен на обещанието. Няма да бъдем зрели, ще го назовем пръстен на обещанието ”. Интригата окоро красивото украшение се завъртя в миг, в който тя пусна на пазара първия си разказ. First Position ( “Първа позиция ”) е занимателен роман за протичащото се зад кулисите на международния балет, от който Хамрик е част, преди да срещне Мик Джагър.

Литературната рецензия дефинира книгата като сексуален разказ с непрекъснато подводно напрежение, без значение дали става въпрос за изявите на основната героиня на сцената, или в леглото. Разказва се за жена, която е нарушила всяко предписание по пътя си към върха на своята специалност, пробвайки се да остави своя отпечатък в влиятелна балетна натрупа, от която е част. В книгата има толкоз доста секс, че някои критици го съпоставиха с бестселъра “Петдесет нюанса сиво ”.

Макар Хамрик да работи в продължение на 16 година за Американския балетен спектакъл, персоналните моменти в романа ѝ са малко. Тя по-скоро счита писането си за еротична небивалица, основаваща се на някои същински събития.

“Това е бягството. “Петдесет нюанса сиво ” беше подобен феномен да прегърнеш секса и да приказваш за секс. И балетът е хубав, и дамите са красиви. Така че за мен беше занимателно да предизвиквам да се приказва за тях ”, споделя Мелани Хамрик. Тя признава, че Мик Джагър е бил огромно ентусиазъм да се впусне в писането на любовни истории.

“Преди това бях погълната от функциите, които танцувах. Но откакто родих, салдото не проработи. Тогава единствено още една танцьорка имаше дете в трупата и те в действителност не разбираха потребността ми да уравновесявам сред това да съм майка и да съм в студиото по 10 часа дневно ”, спомня си някогашната балерина.

Първоначално взема решение да прави лично танцово шоу по музика на “Ролинг стоунс ”, само че пандемията проваля това ѝ желание. Изведнъж за първи път в живота си се оказва със свободно време и толкоз доста истории за балета в главата. “Мик ми споделяше: “Запиши ги ”, майка ми – също. И аз просто го направих ”, изяснява 36-годишната начинаеща писателка. Двамата са и първите ѝ читатели. Майката ги намира за прекомерно секси, само че на Джагър доста му харесват и с неспокойствие чака да прочете всяка нова глава, която основава. Дори 6-годишният им наследник демонстрира интерес.

“Не осъзнавах какъв брой добре чете досега, в който по време на една от срещите ми за предоставяне на подписи не го видях, че я е отворил. Казах: “О, Боже мой, дай ми тази книга и му предложих като опция “Котарак Шапкарак ”, споделя Мелани Хамрик.

Тя се надява да има доста читатели на първия си разказ, с цел да продължи да написа. Вече приготвя втори, който ще е самобитно продължение на First Position. Толкова е мъчно да шокирате хората в наши дни и ми е прелестно, когато видя мнения от читатели, че съм съумяла да го направя с писането си, показва някогашната балерина.

“Доста смело ”, пък е оценката на Мик Джагър, който пусна в инстаграм видео по какъв начин чете еротичния разказ на гаджето си. Дори двамата да не са сгодени, тази обществена поддръжка също бе възприета като знак, че 79-годишният рокаджия продължава да поддържа близки връзки с Мелани Хамрик.

9-годишната им връзка е една от най-дългите в бурния му любовен живот. Малко по-продължително е бил с американския модел и актриса Джери Хол, с която имат две дъщери и двама синове. След 10 години дружно Джери го напуща, когато схваща за изневярата му с бразилската манекенка Лусиана Морад, която е майка на седмото му дете.

Фронтменът на “Ролинг стоунс ” в действителност публично е бил женен единствено веднъж за първата си брачна половинка Бианка сред 1971 и 1978 година Сключва брак и с Джери Хол през 1990 година на остров Бали, само че той не е легален. Така че е малко евентуално да се реши да мине под венчило на остарели години. Мелани Хамрик също сподели, че този въпрос не е на дневен ред, откакто неведнъж бе притисната да изясни мотива за подарения ѝ от рокаджията пръстен.

Двамата рядко могат да бъдат видени дружно на обществени места и държат персоналния си живот надалеч от медиите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР