Мисля, че срещата ще бъде протоколна и безрезултатна, защото РС

...
Мисля, че срещата ще бъде протоколна и безрезултатна, защото РС
Коментари Харесай

Македонец с шокиращи признания за политиката на Скопие към Б...

" Мисля, че срещата ще бъде протоколна и напразна, тъй като районен съд Македония не желае да откри решение по казуса с подправянето на историята и подмяната на българската еднаквост на по-голямата част от популацията на Македония в този момент и на възрожденците от предишното ". Това съобщи пред NOVA журналистът от Скопие Виктор Канзуров.

След два дни следва посещаване на българския министър-председател Кирил Петков в С. Македония, където той се надява да сложи на ново равнище диалозите сред София и Скопие.

Припомняме, че през вчерашния ден пред Народното събрание в Скопие претендентът за министър председател на Република Северна Македония Димитър Ковачевски съобщи: " Никой не може и никой няма да договаря за идентичността на македонския народ или за исторически и научно доказаната специфика и уникалност на македонския език ".

" Заявлението на републиканския конгресмен Клаудия Тени за наказания против България са несериозни. районен съд Македония заплаща на лобисти в западния свят, с цел да има такива информации ", безапелационен е Канзуров.

Според него КСНС при президента Румен Радев не е бил потребен с нищо и българското общество е заблудено, тъй като сигналите от две от партиите в ръководещата коалиция на България, от която една е на премиера Кирил Петков, са за предоставяне зелена светлина на районен съд Македония за започване на договаряния за влизане в Европейски Съюз.

" Президентът Радев демонстрира твърда позиция, само че е патрон на " Продължаваме промяната ", сподели журналистът и добави, че това не трябва да се подценява.

За Виктор Канзуров вписването на етническите българи в конституцията на районен съд Македония нищо няма да свърши и е малко несериозно. Ако това се случи и България пусне за договаряния нереформираната Северна Македония, това ще е неизгодна договорка.
Свързани вести Кирил Петков разгласи по какъв начин ще се реши разногласието със Скопие
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР