Мисля, че сме готови за мача със Спартак. Чака ни

...
Мисля, че сме готови за мача със Спартак. Чака ни
Коментари Харесай

Моци: Ако играем, както в последните два мача от Европа, имаме шанс

" Мисля, че сме подготвени за мача със Спартак. Чака ни тежък дуел, който няма да има нищо общо с първия. Момчетата ще създадат всичко допустимо да спечелим в Търнава ", разгласи техническият шеф на Лудогорец - Козмин Моци, преди заминаването на тима за Словакия, където в четвъртък следва посещение Спартак Търнава в предпоследния си мач от груповата фаза на Лигата на конференциите.


" Лудогорец знае, че би трябвало да излиза всеки мач за победа. Ако гледаме последните два мача в Европа, мисля, че имаме късмет да сме на едно от двете първи места “, продължи някогашният футбобист на клуба.

Той приказва и за загубата от Славия (2:3) в понеделник.

" Направихме всичко допустимо, с цел да се почисти терена за мача със Славия, изискванията бяха тежки, само че това не е опрощение. Искаме преди паузата да сме на първото място до пролетта, тъй че ще би трябвало да победим на " Армията " ", приключи Моци.

Защитникът на Лудогорец - Георги Терзиев, също застана пред камерите.

" Нагласата ни е да създадем един добър мач, тъй като знаем, че имаме шансове да излезем от групата. Последният дуел в шампионата не беше доста добър, само че в този момент се надяваме да покажем друго лице. Надявам се загубата от Славия да ни служи за обица на ухото. Остана обратно във времето и гледаме напред. Надявам се мачът с Фенербахче да ни е от изгода и да продължим ", сподели Терзиев. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР