Мисля, че ситуацията в т. нар. Патриоти е до такава

...
Мисля, че ситуацията в т. нар. Патриоти е до такава
Коментари Харесай

Румен Петков: Корнелия Нинова показа цинизъм в кризата с чумата по животните

Мисля, че обстановката в така наречен Патриоти е дотам тежка, че ще има жертви, в случай че ги оставим в една стая. Там има органическа злост посред им. Сега е явно, че степента на напрежение или на взаимозависимост от външни фактори излиза отвън всякаква норма на хигиена. Това съобщи в предаването "Офанзива с Любо Огнянов " водачът на АБВ Румен Петков.

По мотив днешното изказване на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, че с самодейността "Визия за България " социалистите не оферират опция на ГЕРБ, а на системата, Румен Петков означи: "Тук ще би трябвало способената помощ на психиатъра лекар Николай Михайлов. Ние от АБВ отдавна и с доста причини обясняваме, че в действителност ГЕРБ и Българска социалистическа партия са една и съща монета. За страдание има задоволително образци по какъв начин Българска социалистическа партия не реагира задоволително съответно. Но в случай че Българска социалистическа партия сама си споделя, че не е опция на ГЕРБ, това е доста ужасно ".

Румен Петков разкритикува дейностите на Корнелия Нинова и в рецесията с чумата по животните в Ямболско. "Такъв вид цинизъм - да мъкнеш медиите със себе си, да се качиш на каручката и да спекулираш по противен метод, единствено с цел да те дадат по тв приемника вечерта, и да си тръгнеш по-късно без да предприемеш нищо - и Мая, и Корнелия. Който върви там, съгласно мен позволи неточност ", сподели Румен Петков.

"От АБВ настояваме да не се избиват животни без потвърден здравен статус. Непускането за проби е наслагване на напрежение заради липса на връзка - неналичието на връзка и политическата далавера ", продължи водачът на АБВ. "От АБВ искахме основаване на фонд Профилактика - сигурен съм, че персоналният капацитет на министър Порожанов ще му разреши да откри тези средства. Аз се чудя нашите евродепутати къде са ", добави Румен Петков.

Той предизвести, че идната огромна рецесия може да е африканската чума по свинете, каквато към този момент има в прилежаща Румъния. "Трябва да има мярка и в нелепостта - даже в Народното събрание ", сподели Румен Петков.

По случая с решението на Комисия за защита на конкуренцията против договорката за изкупуването на ЧЕЗ от сдружението "Инерком " на Гинка Върбакова, Румен Петков предвижда, че то би паднало, в случай че "Инерком " апелира. "Мисля, че при този напън от неправителствени, професионални среди, партии, почтеното е госпожа Върбакова да не апелира. По мое непретенциозно мнение съдът ще смъкна решението на комисията ", сподели Румен Петков. "Мисля, че в случай че стартира процедурата изначало и страната се изправи с целия си престиж пред чешката страна, ще успокои обстановката. С направеното до момента, и то не от през вчерашния ден, мисля, че има всички учредения ЧЕЗ да ни зашлеви в Европейския съд и гяволъка и политическата далавера да я платим всички ние ", предизвести водачът на АБВ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР