Мисля, че САЩ ще успее да излезе и от тази

...
Мисля, че САЩ ще успее да излезе и от тази
Коментари Харесай

Ген. Димо Гяуров с прогноза: САЩ ще ни окажат натиск за разрешаване на проблемите със Северна Македония

Мисля, че Съединени американски щати ще успее да излезе и от тази нелицеприятна обстановка с обеца на ухото. Целите, които си сложи, не са невъзможни за реализиране.

Това сподели в предаването "Офанзива " по NOVA NEWS о.р. ген. Димо Гяуров, някогашен шеф на разузнаването.

По думите му битката с дискриминирането, против обедняването, подпомагането на фамилии, деца и мигранти, това са измежду неговите цели във вътрешната политика. "Близо 700 000 мигранти, влезнали в Съединени американски щати още като деца, ще бъдат натурализирани посредством нов законопроект ", напомни той. "Байдън даде обещание, че ще върне Америка в съглашението на климата и СЗО и някои неща към този момент са факт. Новият държавен секретар е последовател на дейната външна политика, изказвал се е внезапно по отношение на отдръпването от Ирак и Сирия. Би могло да се чака да не се изтеглят от Ирак и Германия, да се спре процесът ", предвижда генералът.

"Очаквам ясни послания и резултатите по посока на Северна Корея, както и сгъстяване на позицията във връзка с Китай и Тайван. Може да има напън, способстващ откъсването на Русия от китайската орбита. Русия от ден на ден изпада според от Китай ", разяснява Гяуров.

Той чака напън от Съединени американски щати при енергийните ни планове, защото не е ясно до каква степен сме постигнали диверсификация. Ще се лишим от известно количество директни такси. Според него би трябвало да свикнем с мисълта, че следва да приключим с АЕЦ „ Белене “. Ген. Гяуров счита, че е изцяло вероятен напън от Съединени американски щати за по-скорошно разрешаване на проблемите ни със Северна Македония. Затова би трябвало да разбираем причините си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР