Мисля, че разочарованието на госпожа Херо Мустафа е споделено и

...
Мисля, че разочарованието на госпожа Херо Мустафа е споделено и
Коментари Харесай

Крум Зарков от САЩ: Ако не въведем ред, ще продължат да ни посочват корупцията отвън


„ Мисля, че разочарованието на госпожа Херо Мустафа е споделено и от голямото болшинство от българските жители. Не мога да кажа дали може да чакаме нови санкции по „ Магнитски “, само че мога да кажа, че в случай че не въведем ред в своята система, ще продължаваме да виждаме корупция, посочена оттатък Атлантическия океан “. Това сподели в ефира на БТВ служебният правосъден министър Крум Зарков  Крум Зарков Крум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „ Алфонс дьо, който сега е на посещаване в Съединени американски щати.

По време на аудиенция си във Вашингтон той се срещна с Ричард Нефю, координатор на Съединени американски щати в битката с световната корупция.

По думите на Зарков служебното държавно управление е почнало възстановителен развой в правосъдната система у нас посредством импортираните в националното заседание законопроекти, само че към този момент е въпрос на воля у депутатите да ги одобряват. Той още веднъж сподели, че народните представители биха могли да одобряват основните промени в Наказателно-процесуалния кодекс и Закона за правосъдната власт, с които се въвежда механизъм за следствие на основния прокурор.

Зарков разгласи, че не е имал диалог с президента Румен Радев за присъединяване в идващия длъжностен кабинет. След като разпусне Народното събрание на 3 февруари, президентът би трябвало да назначи и ново служебно държавно управление. Засега е ясно единствено, че Гълъб Донев още веднъж ще е длъжностен министър председател.

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР