Мисля, че Путин по-скоро прагматично гледа на тези неща. Ще

...
Мисля, че Путин по-скоро прагматично гледа на тези неща. Ще
Коментари Харесай

Грозев пред bTV: Путин ще запази Навални жив, за да може да го изтъргува


„ Мисля, че Путин по-скоро прагматично гледа на тези неща. Ще резервира жив Навални, с цел да може да го изтъргува при една възможна загуба на войната, когато ще би трябвало да се договаря с целия свят “. Това сподели в изявление за предаването „ Тази събота “ проверяващият публицист от „ Белингкат “ Христо Грозев.

„ Същото се отнася и за над 15 други опозиционни водачи, които са вкарани в пандиза за неуместни неща, като да вземем за пример за пост във Facebook “, добави той.

Грозев взе участие в основаването на компания за съветския опозиционер – „ Навални “, който е номиниран за „ Оскар “. Заради работата си журналистът от Руската Федерация.

„ Страхът е субективно чувство, само че действително – обективно, има заплаха за живота ми. Ще прекарам идващите няколко месеца в труднодостъпни места, известно време ще съм на американския континент, където е по безвредно “, сподели пред bTV Грозев.

През последния месец той е получавал от правоохранителни органи на разнообразни страни информация, а молбата им е била да не приказва за това обществено. Времето Грозев употребявал, с цел да довърши стартирани следствия.

„ Русия няма някакви напредничави технологии и единственото, с което сякаш можеше да се гордее, това е страшната и всемогъща система на принуда на секретните служби. Когато и този мит се разпада, на него (президента Владимир Путин) не му остава нищо “, разяснява още Грозев.

Гледайте целия диалог във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР