Мисля, че премиерът в оставка Николай Денков много се заблуждава

...
Мисля, че премиерът в оставка Николай Денков много се заблуждава
Коментари Харесай

Адвокат Рангелов: Денков се заблуждава, поведението на Живко Коцев не прилича на притискан, а на сключил сделка с прокуратурата

Мисля, че министър председателят в оставка Николай Денков доста се заблуждава за напън от системата върху основния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев. Той е приказвал, само че притиснат от външни условия – евентуално е осъзнал, че няма по какъв начин да не бъде разкрита връзката му с задържаните по обвиняване за проведена незаконна група лица (бел. авт. – появилите се фотоси на Живко Коцев с контрабандиста Стефан и Марин Димитрови).

Това съобщи пред БТВ Людмил Рангелов, който пази задържания началник на Агенция „ Митници “ Петя Банкова.

„ Изглежда по държанието на Коцев, че е сключил договорка с основния прокурор “, разкри юристът.

Според юриста Петя Банкова е незапозната с високите политически игри.

В делото няма информация за връзка на Калин Стоянов с обвинените, добави юрист Рангелов.

„ Принципно може да се измъкне, само че това е една краткотрайна отбрана “, сподели още бранителят във връзка с това ще се измъкне ли Коцев единствено като очевидец в тази ситуация, без да е обвинен.

„ Главният прокурор нищо не може да му обезпечи, единствено тази краткотрайна отбрана “, разкри той.

Рангелов предизвести – в случай че е имал съответна информация за контрабандни канали, трябвало е да я заяви в точния момент, като основен секретар на Министерство на вътрешните работи, а и в морално отношение. Рангелов посочи, че при подаване на информация, Коцев би трябвало да го стори по този начин, че да има документални следи – Рангелов акцентира, че такова нещо към този момент не е известно.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР