Мисля, че постигнахме обединение за регионалните къси вериги за доставка

...
Мисля, че постигнахме обединение за регионалните къси вериги за доставка
Коментари Харесай

Министър Танева: Постигнахме обединение с търговските вериги

Мисля, че постигнахме обединяване за районните къси вериги за доставка на свежа продукция от локални производители. Това сподели на брифинг в Министерски съвет министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева, представена от организация " Фокус ".

„ Всичко, което веригата си ръководи все още, техният оператор – това са си техни правила. Те се резервират. Разбира се всеки от тях даде и спомагателни оферти. В това мъчно време мога единствено да благодаря на всички оператори, които ще бъдат задоволително експедитивни бързо да предприемем ограничения за компенсиране на понижението на потреблението. Тези ограничения са много повече. Няма по какъв начин някой да си мисли, че това е единственото избавени в тази рецесия. Мерките са няколко, по няколко посоки, само че несъмнено главното остава достъпът до българския консуматор, а към този момент изборът е единствено негов какво ще използва и употребява. Оставаме отворени за разискване и сме подготвени да бъдем модератори “, добави тя.

Към изказването на Танева се причислиха представители на веригите за продажба на хранителни и други артикули: Йордан Матеев от Сдружение за съвременна търговия, изпълнителният шеф на МЕТРО Светослав Гаврилов и основният изпълнителен шеф на ЛИДЛ Милена Драгийска.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР