Мисля, че положителното послание на Ахмед Доган е нещо, от

...
Мисля, че положителното послание на Ахмед Доган е нещо, от
Коментари Харесай

Председателят на АЛДЕ: Западна Европа трябва да се учи от посланието на Ахмед Доган

Мисля, че позитивното обръщение на Ахмед Доган е нещо, от което ние в Западна Европа можем да се учим, разгласи ръководителят на АЛДЕ Ханс ван Баален след срещата си с Мустафа Карадайъ в Народното събрание.

Много мои сътрудници обичат да поучават своите сътрудници от Централна и Източна Европа. Което им прави чест, тъй като ние всички сме европейци и би трябвало да се учим едни други. Мисля, че посланието на Ахмед Доган е, че по-скоро всички сме жители, без значение каква вяра имаме, какъв език приказваме и от кое място идваме. Мисля, че това е нещо, което фактически може да е поучително за Западна Европа, това обръщение и този метод, добави той.

Европа би трябвало да бъде оформяна от демократични партии - партии от центъра, от център-дясно, център-ляво, само че няма място за краен шовинизъм в Европа, безапелационен бе той. Според него Движение за права и свободи е постоянен демокрачен фактор в родната политика.

Разчитам на едно демократично и приобщаващо председателство от страна на България. В цяла Европа има образци, че не би трябвало да се включват екстремистките партии в ръководството. Така е в Европа, Холандия, Германия, Франция, добави Ван Баален.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР