Мисля, че отстраняването на Доналд Тръмп за толкова кратко време

...
Мисля, че отстраняването на Доналд Тръмп за толкова кратко време
Коментари Харесай

Проф. Найденов: Републиканската партия би изчистила имиджа си, ако инициира разследване срещу Тръмп

Мисля, че отстраняването на Доналд Тръмп за толкоз малко време е невероятно.
Това съобщи в предаването преподавателят по политология и политическа антропология проф. Николай Найденов. Той разяснява събитията, свързани с щурмуването на Капитолия от последователи на настоящия президент и уточни, че във връзка апелите за задействането на 25-та корекция в американската конституция, отстраняването на президента ще даде неофициално съображение на извънредно радикалните среди, които са подкрепили Тръмп, да го смятат за страдалец.
" Ако нещо се подхваща против Тръмп, считам, че ще се намерят учредения. Това би станало и в случай че Републиканската партия тръгне по този път - да почисти името си като самата тя инициира следствие на президента ", означи проф. Найденов. Той изрази мнение, че да се организира преди този момент такова деяние, би имало контрапродуктивен за демокрацията резултат.
Професор Найденов означи, че обединяване на двете крайности сега в Съединени американски щати е невероятно, макар че водач на Америка би бил таман подобен човек. " Мисля, че има един мотив, който би предиздвикал последователите на крайното придвижване да се замислят: представете си, че вицепрезидентът беше отхвърлил резултатите от изборите официално и офанзивата на Конгреса беше сполучлива... какво би станало тогава с Америка? Ясно е, че в случай че по този начин се зададе въпросът, какво би станало - би станало втора революция на процедура ", изрази мнение проф. Найденов. Той акцентира, че се е прекрачила една граница, която не е потребна за никого. 

Целия диалог с проф. Николай Найденов гледайте във видеото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР