Мисля, че очевидното нежелание на прокуратурата да се бори с

...
Мисля, че очевидното нежелание на прокуратурата да се бори с
Коментари Харесай

Президентът: Увеличаването на бедността е тревожно

Мисля, че очевидното отвращение на прокуратурата да се бори с корупцията в България не значи, че би трябвало да се погазват съществени законови положения и базови човешки права, с цел да се търси правдивост. Това разяснява президентът Румен Радев по отношение на българския закон " Магнитски ", съобщи Нова телевизия.

Президентът уточни, че чака Коалиционният съвет през днешния ден да следва постигнатите с консенсус, мнение и оферти от КСНС от януари и да отстоява българския интерес и Копенхагенските критерии. " Ако всичко това се случи ние по най-хубавия метод ще помогнем на РСМ да върви стабилно по този път ", сподели той.

Радев изясни, че се надява правителството да не губи от взор тежката социално-икономическа рецесия в страната. И добави: " Очаквам този порив и сила, които се влагат в решаването на проблемите на районен съд Македония, да се ползват в не по-малка степен за решение на проблемите на българските жители ", добави президентът.

" Увеличаването на бедността е обезпокоително. Инфлацията, цените, това, което става в енергетиката, в топлофикациите. Очаквам там да бъде фокусирано вниманието ", акцентира Радев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР