Мисля, че не толкова отдавна нашата управляваща прослойка започна да

...
Мисля, че не толкова отдавна нашата управляваща прослойка започна да
Коментари Харесай

Проф. Андрей Фурсов: Пророчеството на Кадафи! Защо всичко едва сега започва за Русия и света!?

Мисля, че не толкоз от дълго време нашата ръководеща каста стартира да осъзнава, че има заплаха да рухне в историята в близко бъдеще, както се случи със руската номенклатура. И че в този момент имат доста елементарна задача. Както в " Конче-вихрогонче ": първо би трябвало да се гмурнат в един казан, след това в различен и да изскочат като добър левент... И да не се сварят. Но за задачата се изисква доста, доста работа.

Битката за суверенитет, за великодържавност, една олигархична, финансово подвластна система, основана на запаси, не може да завоюва. Веднъж Клинтън сподели, че Съединени американски щати биха разрешили на Русия да бъде, само че няма да й разрешат да бъде велика страна. Отмъщението на Русия е връщането на статута на велика мощ, което е невероятно на олигархичната суровинна основа.

Вижте, в края на предходната година Путин изяснява на Запада: „ Е, вие би трябвало да ни дадете някакви гаранции! “ А Западът не желае да дава гаранции. Тоест, Западът в действителност ни споделя: „ Да... Ти си отговорен, в действителност, тъй като съм гладен, желая да хапвам! “ И ние не желаеме нищо! Но мисля, че част от осъзнаването на това за забележителна част от постсъветския хайлайф се случи след гибелта на Кадафи.

Защото гибелта на Кадафи сподели, че със западните хора не може да се има работа. На Кадафи му беше обещан живота, той включи телефона си и по-късно беше погубен. И когато Хилари Клинтън споделя, че „ дойдохме, видяхме, и той умря “ и освен това се смее, излиза наяве, че имаме работа единствено с обикновени бандити, с проведени незаконни групи. И тогава мисля, че стартира подготовката за това, което се случи тази година.

Когато се случи Крим, това още не беше разкъсване с 90-те години, само че през февруари 2022 година, когато чух Путин, споделих: „ Това е! 90-те свършиха. " Няма значение какъв ще бъде резултатът от всичко това, само че 90-те към този момент няма да ги има.

През 2013-2014 година изнасях лекции на младежите в Селигер. Имаше и момчета от Украйна. И по този начин те описаха, че във всеки огромен, и освен университет, във всеки огромен институт, в Украйна има по този начин наречената „ стая на НАТО “. И в случай че желаете да получите положително систематизиране, в дипломата ви би трябвало да написа, че сте минали, изслушали сте един или два курса в стаята на НАТО.

И те също споделиха, че американците и британците (британците, апропо, играеха и играят голяма роля в Украйна, те просто ловко се крият зад американците)... добре, те разделиха украинското общество на територии и обществени браншове, и се работи във всички браншове и райони. Така че те са похарчили единствено за това 5 милиарда.

Русия похарчи 200 милиарда, само че нищо не реализира. Когато Черномирдин беше дипломат – за Зурабов въобще не приказвам, не разбрах какво прави този човек там – само че Черномирдин, защото беше незлоблив човек, той искрено сподели: „ Да, ние не се нуждаем от някое от тези въздействия на културата, на образованието! Ние търгуваме с тях, доставяме ги... През тях транспортираме газ и петрол. Винаги ще са ни признателни. Ние постоянно ще ги „ купим “, тъй като това е основното “. Е, какво направи Черномирдин? Там свиреше на баян. Това е кармичното му занятие - да свири на баян. И да се срещна с олигарсите. Е, това е всичко.

Тоест това беше чисто подобен съсловен избор. И аз бих споделил по този начин. Че Русия, Руската федерация, профука Украйна точно по класови аргументи. Защото съветското държавно управление беше в контакт с класово околните си и не гледаше, не се интересуваше от популацията като цяло. Но по-хитрите англосаксонци, които също изхождаха от класовия метод - само че подходиха към въпроса доста по-широко.

Ако си спомняте, във кино лентата „ Операция Y ” негативният воин Федя споделя: „ Студент, в този момент е такова време, би трябвало да бъдете по-нежни с хората и да гледате на въпросите по-широко. ” Американците да вземем за пример гледаха на въпроса " по-широко " от Черномирдин и съветското държавно управление. Следователно те са съумели. И в този момент, с цел да играем тази игра, би трябвало да го създадем по този метод.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР