„Мисля, че най-лошата част вероятно отмина. Станахме свидетели на доста

...
„Мисля, че най-лошата част вероятно отмина. Станахме свидетели на доста
Коментари Харесай

Шефът на Binance: Най-лошото от срива при криптовалутите вероятно отмина

„ Мисля, че най-лошата част евентуално отмина. Станахме очевидци на много внезапен спад, съобщи Чангпенг Жао, основен изпълнителен шеф и създател на борсата за криптовалути Binance, по време конференцията Point Zero Forum в Цюрих.

Жао също по този начин счита, че в близко бъдеще не предстоят нови огромни спадове в цените на криптовалите, осведоми MarketWatch.

По отношение на тържищата за криптовалути и крипто банките Жао е предизвестил, че теста на времето ще устоят единствено бизнеси, който развиват активност с концепцията за резистентност, а не за краткосрочни тласъци.

“Ако се сдобиваш с консуматори, единствено тъй като използваш тласъци, с цел да привличаш консуматори, това не е същински бизнес модел. В последна сметка ще свършиш парите и ще фалираш,” споделя Жао, представен от публицист на Coindesk в Twitter.

Изказването на Жао във връзка с срутва при криптовалутите би трябвало да подейства като избавителен сал за крипто биковете. Днес биткойнът се търгува на цена от над 21 000 $.

Миналата седмица Binance спря тегленето на биткойни за няколко часа поради “блокирана трансакция”, както се показаха тогава от компанията.

Крипто банката Celsius също спря тегленето на средства и прехвърляния по-рано през месеца “заради рискови пазарни условия,” оповестиха от компанията.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР