Мисля, че колегите трябва да поработят малко върху некоалиционната култура.

...
Мисля, че колегите трябва да поработят малко върху некоалиционната култура.
Коментари Харесай

Борисов: ПП избързаха да се покажат, предложението за Росенец беше на ГЕРБ, ДПС и ДБ

Мисля, че сътрудниците би трябвало да поработят малко върху некоалиционната просвета. Вчера имахме много дълга среща с, Асен Василев, Христо Иванов, Атанасов, Габриел, сътрудниците от Движение за права и свободи – Цонев и Пеевски, по отношение на тези няколко решения. Предложението беше на нас, Движение за права и свободи и Демократична България, по отношение на освен Росенец – да им напомня, щом са бързали толкоз да се покажат. Такива значими решения демонстрират силата на една некоалиция да взима значими решения в интерес на страната. Това разяснява Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г пред публицисти.

„ Днес трябваше да внесем всички с подписите си тези решения. Щом толкоз са бързали, единствено да кажа, че в пашите оферти влизаха и транспортните тръби, и фигурата на шеф. Сиреч, да поеме страната целия надзор. Яростна опозиция имаше от Политическа партия по отношение на тръбите и шефа “, съобщи той.

„ Сега разбирам, че желае да го поддържа за нещо, за което през вчерашния ден сме спорили какъв брой да му е мащаба. Млади са, ще се научат на некоалиционна просвета, тъй като през вчерашния ден управническата стратегия към този момент финализирахме всичко. На база на нея ще подпишем едно съглашение. Решенията са в интерес на трите партии, на трите обединения, в интерес на България и на цялата ни стратегия. Когато има триумф, той има доста татковци. Но може и да не е сполучливо. Затова е хубаво, след сходно решение, да се излиза взаимно “, сподели още той.

Той изясни, че няма срещу да го заяви, само че „ да опише всичко, което сме говорили през вчерашния ден, с цел да показа съображенията на партиите за дерогацията, продължаваме ли да употребяваме съветския нефт, на какви цени, къде влиза, в какви количества, битката с контрабандата. Можеше да стане доста красиво, в случай че го бяхме оповестили взаимно. “

„ Вчера за още един зам.-министър в енергетиката дадохме поддръжка. Досега избягвахме квотния принцип и търсим единодушие по места. Вярно е, ние отстъпваме на всички места към този миг, с цел да имат те регионални шефове. Малко е притеснително, че си поставят регионалните ръководители на структурите в регионалната администрация, само че какво да ви кажа – учим се на тази нова формула „ некоалиция “, изясни още той.

За борбата за кметското място в София, той съобщи: „ Вили Лилков е доста добър, работил съм с него още като кмет на София. Мисля, че в десницата ще има проблем сред родата на Държавна сигурност и достоверното дясно. “
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР