Мисля че ГЕРБ са леко шизофренични. Плюха ни в продължение

...
Мисля че ГЕРБ са леко шизофренични. Плюха ни в продължение
Коментари Харесай

Асен Василев: Мисля, че ГЕРБ са леко шизофренични

„ Мисля че ГЕРБ са леко шизофренични. Плюха ни в продължение на един месец, че нищо не можем и сме закарали страната в рецесия, а в този момент желаят от нас поддръжка за държавно управление. Това е най-малкото несериозно, а доста по-лошо е, че откакто сътвориха хаоса, в този момент явно не могат да сложат ред в него.

Това е безусловно безконтролно към всички български жители. Последните 3 година ГЕРБ ни пратиха на избори 5 пъти и не направиха нито едно държавно управление, надяваме се да не ни пратят на избори и 6 път ", сподели Асен Василев на конференция след неуспеха на избор на ръководител на Народното събрание през днешния ден.

От парламентарната група на ПП-ДБ отхвърлиха поддръжка на ГЕРБ за държавно управление. „ ПП-ДБ ще бъде ясна проевропейска съпротива и ще се борим за всичко, което е по пътя на България за Европа и за всичко, което е антикорупционно. Всяка кражба, която забележим, ще осветяваме и няма да разгадаем България да се върне в старите времена, които всички си спомняме в недалечното минало ", сподели Кирил Петков.

Източник: Btv

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР