Мисля, че е ясно, че отиваме на избори. Всичко друго,

...
Мисля, че е ясно, че отиваме на избори. Всичко друго,
Коментари Харесай

Пеевски: Избори. Всичко друго е фарс и мъка

Мисля, че е ясно, че отиваме на избори. Всичко друго, което се случва, е някакъв фарс и тъга. Няма смисъл. Нека всички да запазят достолепието си и да отидем да забележим какво доверие ще ни дадат хората. Това каза председателят на Движение за права и свободи Делян Пеевски в коридорите на Народното събрание преди началото на изключителното съвещание във вторник.

„ Както чух, г-н Борисов изключи втори мандат, а аз изключвам трети, в случай че е при Движение за права и свободи “, сподели той.

„ Единственото нещо, което сме обсъждали по време на техните диалози, беше по отношение на съглашението, в частта с конституционното болшинство от 160 гласа, което се изисква за тези органи ”, добави още Пеевски.

Той добави, че са създали всичко, което са могли, с цел да няма избори. „ По никакъв метод не се намесвахме, а чакахме да се схванат. Но те не се схванаха. ПП-ДБ изчерпаха всички благоприятни условия да не се отиде на избори. Те не трябваше да прекаляват с настояванията си, които са несъразмерни на тяхната тежест. Ясно бяхме споделили, че в случай че се бяха разбрали, щяхме да продължим да ги поддържаме “, заключи Пеевски.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР