Мисля, че е много рано, за да се каже, че

...
Мисля, че е много рано, за да се каже, че
Коментари Харесай

Христо Иванов таи оптимизъм за 49-ото НС

Мисля, че е доста рано, с цел да се каже, че Народното събрание не може да проработи ", съобщи Христо Иванов (ПП-ДБ) в коридорите на Народното събрание незабавно след неочаквания завършек на първия пленарен ден на 49-ото Народно заседание.

По думите му причина за днешната обстановка е “тежкото политическо разцепление ”, в което се намираме.

Отново се стигна до същата обстановка, тъй като политическите партии в новия парламент са същите, разяснява и доайенът Вежди Рашидов.

По-рано през днешния ден Народното събрание не съумя да избере ръководител. Рашидов даде отмора, по време на която председателският съвет се събра за съвещания. Политическа партия предложи, по сходство на Европейския парламент, през два месеца да се редуват ръководители от първите две парламентарни сили, ГЕРБ и ПП-ДБ. Решение обаче не бе взето и след края на почивката Рашидов разпусна депутатите. Заседанието ще продължи на следващия ден.

В същото време, в изявление за Българска национална телевизия някогашният министър образованието проф. Николай Денков разгласи, че ръководители на парламентарната група на " Продължаваме промяната-Демократична България " ще са той и Атанас Атанасов (ДСБ).
ТЕМА преди 1 час 1532 преди 2 часа 539 преди 3 часа 2068
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР