Мисля, че е излишно да се споменава твоята кариера и

...
Мисля, че е излишно да се споменава твоята кариера и
Коментари Харесай

"Деда, а сад адио!" Това написа внучката на Любиша Самарджич

Мисля, че е ненужно да се загатва твоята кариера и каква чест беше да бъда внучка на такава легенда. Ти ми сподели какво значи битка и какъв брой мощ си имал и какъв брой твоето сърце беше мощно... Това написа във фейсбук внучката на умрелия сръбски артист Любиша Самарджич - Сара, щерка на сина му Драган, който си отиде преди време от левкемия.

" Имах шанса да те познавам 23 години, още от времето, когато бях напълно дребна и не разбирах какво е това да си артист и да си прочут, и се чудех какво вършат тези незнайни хора, които непрекъснато заговарят дядо ми, плачех, до момента в който гледах сериите от " Полицая от Петлово Бърдо ", защото там дядо ми беше с четири дами, а нито една от тях не беше баба ми... "

" Излишно е да загатвам твоята кариера и каква чест беше да си внучка на такава легенда. Ти ми сподели какво значи битка и какъв брой мощ си имал и какъв брой е било мощно твоето сърце. Знам, че там горе си по-добре и след толкоз години ще се видиш отново с твоя Гага. Не се притеснявай за нас, не си ни оставил сами. Стефан ще се грижи в този момент за нас, той в този момент е глава на фамилията, а ти и Гага от небето. Дядо, а в този момент Адио, " написа Сара.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР