Мисля, че до края на следващата седмица ще можем да

...
Мисля, че до края на следващата седмица ще можем да
Коментари Харесай

БЛС: До средата на ноември ще подпишем обща методика с НЗОК

Мисля, че до края на идната седмица ще можем да подпишем обща методика – резултат от диалозите с Надзорния съвет на НЗОК. Предстоят и срещи за това, по какъв начин ще бъде финансирана идната година “, съобщи по БНР доктор, ръководител на Българския лекарски съюз.

Той изясни, че ръководещите милиардния бюджет на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК) не трябва да считат съсловните организации като камъче в обувката, като досадна детайлност.
 Председателят на Лекарския съюз мисли, че изпуснахме времето за локдаун Председателят на Лекарския съюз мисли, че изпуснахме времето за локдаун
Не мисля, че моментът за локдаун е тъкмо в този момент. Ако трябваше, трябваше да е много по-рано. Сега би било с противоположен резултат – ще има м...

„ Затова и на специфична конференция декларирахме, че не сме удовлетворени от метода, по който се комуникира с нас ".

Здравната ни система е подложена на нечуван напън. Ако заболеваемостта от не тръгне надолу, няма да има къде да се одобряват тежко болните, нуждаещи се от интензивно лекуване. На фона на публичните настроения, политическите взаимоотношения и недоверието към престижите обаче, са подхванати единствените вероятни ограничения за страната, сподели той.

Време е всеки да се замисли, да разбере, че не всеки път медицината може да помогне. Предизборните политически несъгласия внасят в допълнение неустановеност. Обществото е разграничено и във връзка с пандемичната рецесия и за това, какво би трябвало да се предприеме. Време да разберем, че най-добре е всеки самичък да си помогне, добави доктор Маджаров.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР