„Мисля, че да, резултатът е справедлив. Беше равностоен мач, с

...
„Мисля, че да, резултатът е справедлив. Беше равностоен мач, с
Коментари Харесай

Ники Михайлов: Ако беше паднал гол, мачът щеше да приключи така

„ Мисля, че да, резултатът е обективен. Беше равносилен мач, с доста битка и единоборства. За двата отбора по една греда, разделихме си по едно полувреме. Имахме обстановки, които трябваше да изиграем по-добре, както и те. Успяхме да се оправим в отбранителен проект. Липсваше ни един гол. Благодаря на почитателите и желая за следващ път да им кажа, че са невероятни”, разяснява Николай Михайлов, който бе определен за Играч на мача сред ЦСКА и Левски от 30-ия кръг на Първа лига.

Вратарят на Левски сподели още: „ Мисля, че през второто полувреме двата отбора се отвориха. Играем всеки мач за победа. Беше мач на надхитряне. Ако беше паднал гол, по този начин щеше да завърши мачът. Може би последният пас, последното отиграване липсваше. Не знам дали има удар във вратата. Мисля, че се получи равносилен мач, хубаво време, хубава атмосфера. Като стойности, мисля, че можеше по-добре, само че залогът бе огромен. Отборите в Първата шестица са изравнени физически. Къса ни е скамейката, както виждане. Но и нашите юноши влизат, борят се. Излизаме за 6 победи, а каквото Господ отреди.”

„ Колкото повече българи играят и юноши, ще се вдигне и равнището на националния тим. Мисля, че това е верният път. Следващият сезон би трябвало да сме изцяло подготвени за шампионския трофей”, съобщи още Ники Михайлов и добави, че Левски не се е отказал да преследва купата и този сезон:

„ Не, Левски до края, до тези 6 мача излиза за победа. Каквото би трябвало да стане, ще стане. Има още 6 мача, има още точки да се разиграят. Лудогорец са любимци, само че нашата работа е да сме оптимално близо до тях. Играем за оптималния брой точки.

„ Не съм от хората, които познават резултати. Пожелах си да запазя суха мрежа, което ме радва”, добави Михайлов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР