Мислите си, че сте видяли всичко? Ами, не.Мъж от Обединеното

...
Мислите си, че сте видяли всичко? Ами, не.Мъж от Обединеното
Коментари Харесай

Садизъм: Мъж се опита да ослепи бившата си приятелка със счупена лампа

Мислите си, че сте видяли всичко? Ами, не.

Мъж от Обединеното кралство опитал да избоде очите на някогашната си другарка в очите. Целта си той оправдава с желанието си „ тя не може да гледа други мъже. “

Астън Гринууд нахлул в жилището на някогашната си партньорка измежду нощ до момента в който тя спи, и употребявал счупени части стъкло, с цел да я нанесе няколко удара, с които да я лиши от зрение. Всичко това – подхранено от ревнивост, оповестява Manchester Evening News.

Заради жестокостта си той на 15 години затвор.За жал, опитът му частично е сполучлив – 30-годишната жена е със съществени пострадвания и трайни белези към очите след нападението.

Варварската офанзива била кулминационната точка на пет години връзка. През това време Астън се опитвал изцяло да управлява партньорката си. Тя споделя, че той я тормозел, тероризирал и постоянно омаловажавал възприятията й. Много пъти дамата била упреквана незаслужено в невярност. В последна сметка се оказало, че тъкмо Астън е този, който излиза с други дами, твърди жертвата пред съда в Манчестър.

От доказателствата излиза наяве, че 33-годишният мъж счупил лампа и употребявал стъклата й в опит да ослепи нищо подозиращата спяща жена.

За благополучие полицията осуетила желанията му и го арестувала.

Пред съда пострадалата споделя, че е изгубила броя на това какъв брой пъти е била удряна от Астън. Жената прибавя, че не е потърсила полицията, тъй като Астън се кълнял, че ще я убие, в случай че заяви на някого за връзките им.

Пред съда Гринууд се признава за отговорен в пострадване с предумисъл, контролиращо или наложително държание, две обвинявания в нахлуване и отправяне на закани за ликвидиране.

Присъдата му е 15 години затвор.

TRENDY NEWS

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР