Мислите си, че не живеете на хубаво място – не

...
Мислите си, че не живеете на хубаво място – не
Коментари Харесай

Най-лошите места за живеене

Мислите си, че не живеете на хубаво място – не ви харесва местоположението, съседите или типът на дома ви? Вярвате, че на друго място ще ви харесва повече, в друга страна да вземем за пример?

Помислете още веднъж, тъй като това, което си пожелавате може да се сбъдне, само че дали ще ви допадне? Представете си, че се преместите в друга страна и се окаже, че там климатът е призрачен сън за вас.

Най-секретните места на света

Най-зловещите места на Земята

Да, има такива места. Екстремни климатични условия се следят на разнообразни места по целия свят, само че в избрани региони рисковото време е част от всекидневието и прави живота там сложен и дори неосъществим.

Новото видео в канала „ 7-те най “ на Vbox7.com показва 7 от местата с най-екстремни метеорологични условия:

1. Маракайбо, Венецуела – безконечната стихия

Relámpago del Catatumbo: es un fenómeno meteorológico que se presenta en la cuenca del lago de Maracaibo #Venezuela pic.twitter.com/ud62B7SjCh
— INVERSIONESPM (@INVERSI0NESPM) September 6, 2017
В този регион целогодишно се образуват огромни гръмотевични облаци. Има мълнии 160 дни в годината. „ Вечната стихия “ създава към 250 мълнии на час, само че множеството от тях са в небето и не удрят земята.

2. Мегхалая, Индия – дъждове до безкрайност

মরুরাজ্যে অতিবর্ষণ, বঞ্চিত মেঘের দেশইhttps://t.co/epHSqVzzmT#Rain #Rajasthan #Meghalaya #EiSamay pic.twitter.com/2wUqWdCAPh
— Ei Samay (@Ei_Samay) September 26, 2016
В този индийски щат са Черапунджи и Моусинрам – две от местата по света с най-вече превалявания. Това прави живота тук сложен. Местните хора имат специфични дъждовни традиции, дрехи и привички.

3. Дащ е лут, Иран – пустинята на пустините
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР