Мислите си, че енергийните барчета са диетични? Всъщност, понякога реалността

...
Мислите си, че енергийните барчета са диетични? Всъщност, понякога реалността
Коментари Харесай

Здравословни храни със скрити калории

Мислите си, че енергийните барчета са диетични? Всъщност, от време на време действителността е много по-различна. Някои „ здравословни “ храни имат скрити калории, които биха попречили на вашия хранителен режим и поддържане на тегло. Платформата за поръчка и доставка на храна, foodpanda, подбра някои „ диетични “ вкусотии, с които би трябвало да бъдете по-внимателни.

Мъфин от трици: Много, от този вид артикули с трици, съдържат към 800 калории, множеството от които идват от захари, мазнини, масло, сушени плодове. Разбира се, тези калории се разграждат по-лесно, от набавените посредством шоколад или паста, да вземем за пример.

Мюсли: Представлява пълнозърнест овес, които се подготвя с хидрогенирани мазнини и в множеството случаи, съдържат захари. Една купичка мюсли с мляко може да надвиши 600 калории.

Пуйка: Това е един превъзходен източник на чист белтък и подобаваща здравословна храна за всеки. Това е по този начин, единствено в случай че са домашни пуйки. Пакетираните, съдържа доста подправки и високи нова на натрий, което ги прави нездравословни.

Сушени плодове: Те съдържат повече захари, в сравнение с пресни плодове и доста консерванти, които се прибавят за увеличение периода на валидност. Добавянето на постоянна доза пресни плодове е за предпочитане от сушения им вид.

Салати: Само тъй като се назовава салата, не значи здравословно. Зеленчуци- да, само че салати съдържащи пържено пиле, крутони, сосове, покачват новата на транс-мазнините и захарите. Бъдете умерени с потреблението на този тип салати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР