Мислите създават реалността и определят живота ни. Това, което казвате

...
Мислите създават реалността и определят живота ни. Това, което казвате
Коментари Харесай

Това, за което мислим се превръща в реалност

Мислите основават действителността и дефинират живота ни. Това, което казвате дефинира по какъв начин ще живеете!

Научете се да говорите малко

Замисляли ли сте се за обстоятелството, че думите и мислите въздействат на живота ни?

Всъщност те не просто въздействат, те оформят нашата действителност! И какъв живот имаш зависи от това, което казваш!

Ако сте гледали кино лентата „ Голямата загадка на водата “, тогава сигурно ще си спомните, че водата е в положение да възприема, съхранява и предава информация даже толкоз фина, колкото човешка мисъл, страст, да не приказваме за думите. Под тяхно въздействие се трансформира цялата конструкция на водата, нейната молекула и защото ние самите сме формирани от вода, надлежно можем да повлияем на личното си здраве и тяло.

Спомнете си какъв брой постоянно казвате: „ въобще не слушам нищо (не виждам, не усещам и т.н.). “ Какво мислите, че ще привлекат тези думи в живота ви? – Разбира се, болести на очите, ушите, носа.

Казвайки и мислейки: „ пълен съм “ – получавате непотребни килограми.

Казвайки – “отслабвам ” – получавате заболявания и стартирате да се чувствате по-зле, защото думата “отслабване ” идва от думата “слаб ”. Заменете тази фраза със „ стройна съм “ – и тогава тази мисловна форма ще стартира да ви въздейства позитивно.

Казвайки „ нямам пари “, надлежно в никакъв случай няма да имате финансово обилие. Изразът „ парите идват при мен елементарно “ оказва помощ за привличане на финанси. И щом не възпрепятствате процеса с отрицателните си мисли, незабавно ще откриете нови благоприятни условия за приемане на пари.

Казвайки „ нуждая се “, живеете живота си в потребност и под въздействие на събитията, като по този метод се лишавате от опцията да бъдете стопанин на живота си. Би било добре да замените тези думи с „ аз предпочитам “.

Казвайки на детето си „ ти си простак “, вие му давате неприятен образец. Учите го на вреден метод на мислене.

Казвайки на обичан човек – „ да не те виждат очите ми “, „ омръзна ми “, „ остави ме на мира “, „ изчезни от живота ми “ – програмирате спиране на връзките с този човек. Не се изненадвайте, в случай че брачният партньор или детето ви изоставен фамилията или нещо, което е още по-лошо – живота. Но по този начин работи законът на Вселената. Това, за което молите, е това, което идва в живота ви!

Казвайки на детето „ ще паднеш “, „ ще си счупиш краката, ще си счупиш врата “, не се изненадвайте, в случай че тъкмо това се случи с вашето дете! Вие самият още веднъж сте основали житейски сюжет за вашето дете. Спомнете си какъв брой постоянно казвате – „ споделих ти, че ще стане по този начин “ – това е също тъкмо този случай, когато сами притегляте отрицателна обстановка в живота на обичания човек, а затова и във вашия.

Говорейки за мъжете, “всички мъже … няма нито един естествен ”, вие притегляте още страдалчество и болежка, породени от мъжете.

Казвайки на човек – “Не мога да те схвана! ” – имате проблеми със стомашно-чревния тракт.

“Седнал си ми на врата ” – получавате остеохондроза.

„ Сърцето ми кърви “, „ Сърцето ми съвсем спря “ – поръчали сте сърдечно заболяване в небесния офис.

За да не се случват неприятни неща, е доста значимо да не мислите за това и още повече да не изричате отрицателни неща. Но не всичко е толкоз неприятно, положителните думи и мисли работят по същия метод. Създавайки и освобождавайки позитивна мисъл, вие в следствие получавате позитивни неща в живота, като положителни хора и приятни събития.

И още една значима информация – да ругаете човек, да го кълнете, да го наричате с обидни думи, значи, че влияете освен на неговото биополе, само че и на вашето лично!

Унищожавате фината си сила и хвърляте същото проклинание върху себе си и децата си! Преди да говорите неприятно за някого, си коства да помислите дали си заслужава! Може би е по-добре да се въздържате и да освободите страстите си с зов в гората.

Вижте още: Съдбоносни години в живота на човек

Знаейки, че мислите основават действителността ни, заменете негативните думи с позитивни. Като казвате „ обичам “ и „ благодаря “, вие се променяте и влияете на целия свят. Нека да даваме усмивка, обич, признателност и амнистия допустимо най-често, като сътворяваме чисти сили от светлина.

Има доста отрицателни думи, които въздействат на нашия житейски сюжет, само че вие ​​сами ще можете да ги наблюдавате в речта си и да не им позволите да завладеят живота ви! Само като измененията мисленето и речта си, вие радикално ще измененията живота си.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР