Мислите ли, че е много трудно да завладеете мъж? Има

...
Мислите ли, че е много трудно да завладеете мъж? Има
Коментари Харесай

Идеи за срещи, с които ще му вземеш ума

Мислите ли, че е доста мъчно да завладеете мъж? Има дами, които с малко старания и някои прелести съумяват да привлекат вниманието им. Истината е, че всеки има свои трикове, с цел да го реализира. 
Ако желаете да завладеете мъж, първото нещо, което би трябвало да знаете, е, че им трябват единствено 8,2 секунди  да се взират в очите ви, с цел да се влюбят - потвърден факт!
Колкото по-дълго той те гледа, толкоз по-силно се интересува от теб. Но в случай че погледнете настрани след четири секунди, няма да ви е забавно, споделят учени от Международната академия за проучване на секса. Изследванията удостоверяват, че мъжете употребяват зрителния контакт като тактика за намиране на съвместими сътрудници.
Днес споделяме с вас 5 трика по какъв начин да ги покорим. 
1. Трябва да бъдеш предизвикателство за него.
 Под кои знаци на зодиака се раждат дамите, които обичат да кръшкат Под кои знаци на зодиака се раждат дамите, които обичат да кръшкат
Астролозите описаха на какво мъжете би трябвало да извърнат внимание при избора на спътничка в живота си за доста години напред. Всеки ува...
 Ако представлявате психическо предизвикателство, ще привлечете вниманието им. Така създавате в него предпочитание, което ще желаете да задоволите, допуска известния психолог и публицист Шери Арго.
2. Бъдете самостоятелни. 
Когато ви гледа на подвластна жена, най-вероятно ще бъде отчаян. Когато една жена не се поддава елементарно и не наподобява опитомена или покорна, привличането й става по-вълнуващо, споделя Арго.
3. Не носите облекла, които са прекомерно провокативни. 
Ако на първата си среща желаете да го покорите, най-добре е да не носите облекла, които са прекомерно провокативни. Покажете му своята страст с облекла, които ви ласкаят, които притеглят вниманието му.
 Характеристика на сполучливата модерна жена Характеристика на сполучливата модерна жена
Това е тази жена, чиито очи свидетелстват за мощ. В същото време очите й предават нейния взор към света, нежността, която изпитва къ...
4. Очен контакт и усмивка. 
Комбинацията от тях е най-ефективният запас за привличане. Арго предлага да отворите очи и да го погледнете непосредствено към него за към 20 секунди с лека усмивка. С това той ще почувства мощно привличане към вас.
5. Не се оплаквайте доста. 
За американския публицист е непривлекателно да се оплакваш от всичко и изключително когато съвсем не се познавате. Ако задачата ви е да го завладеете, концентрирайте се върху позитивни тематики, говорете за достиженията си, без да сте самонадеяни. Той ще бъде притеглен от вашите фантазии и достижения.
Това са някои трикове, които могат да ви оказват помощ да спечелите мъжа на фантазиите си. Не забравяйте, че една от най-хубавите техники е да знаете личните си прелести и да извлечете максимума от тях. Успех!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР