Мислите, че водите здравословен начин на живот? Освен че понякога

...
Мислите, че водите здравословен начин на живот? Освен че понякога
Коментари Харесай

10 прости правила за здравословен начин на живот

Мислите, че водите здравословен метод на живот?
Освен че от време на време се отклоняваме от пътя, множеството от нас си мислят, че вървим в вярна посока, като просто се усещаме добре, притежаваме верни хранителни привички и от време на време спортуваме.
Според скорошно изследване много дребен % от популацията фактически дава отговор на критериите за здравословен метод на живот. Изследването, оповестено в „ Archives of Internal Medicine ”, сподели, че единствено 3% от хората в Америка имат съвършена оценка за това, което съгласно създателите са четирите съществени критерия за здравословен живот.
За да не се заблуждавате повече,  че водите здравословен метод на живот, последвайте следните правила:
·  Не забравяйте ежедневната грижа за вашите зъби и венци , с цел да избегнете кариеси и възпаления, които могат да зародят в устната празнина.
·  Правете си по-чести почивки. Добре отпочиналите хора освен се оправят по-добре със напрежението, само че може и да имат по-добър надзор върху апетита си.
·  Хапвайте домашно приготвена храна в компанията на близки хора. Родителите са най-хубавият образец за подражателство и това може да ви насърчи към здравословно хранене. Свързването със фамилията и/или приятелите е мощен аспект на здравословния живот.
·  Усмихвайте се и се смейте на глас МИНИМУМ няколко пъти дневно. Смехът ще ви спомага да се справите със обстановки, които в противоположен случай биха ви докарали до полуда.
·  Медитирайте, молете се или по различен метод намирайте хармонията във ва с минимум 10-20 минути всеки ден. Това ще ви помогне да се справите с натовареното всекидневие и даже може да намали кръвното ви налягане.
 Храните, които могат да са най-опасни за здравето Храните, които могат да са най-опасни за здравето
Най-вероятно не сте подозирали, само че би трябвало да бъдете деликатни, когато ядете следните храни, защото могат да ви навредят. Риба тон&n...
·  Използвайте крачкомер и го оставете да ви стимулира да ходите, да ходите, да ходите. Без значение за какво го вършиме, вие ще повишите физическата си интензивност, ще намалите напрежението, ще изгорите калории и повишение на самочувствието.
·  Стойте  изправени. Ще изглеждате с 5 кг по-леки, в случай че стоите високи и стегнете коремните мускули. Всеки път, когато ходите, си мислете за стойката на тялото ви, с цел да извлечете максимума от придвижването.
·  Опитайте да практикувате йога. Позите оказват помощ за увеличение на силата и гъвкавостта и възстановяване на салдото.
·  Следете равнищата на протеин в организма си. Това хранително вещество е основна част от вашия хранителен проект и може да съставлява сред 10% и 35% от общите калории. Протеинът трае дълго време в корема. Може да се комбинира с храни с високо наличие на фибри.
И до момента в който изпълнявате някое или всички от горепосочените правила, вземете със себе си своя позитивизъм. Правете всичко допустимо да гледате на живота по този начин, като че ли „ чашата е на половина цялостна “. Трябва да вярвате в себе си, да обичате себе си и да благодарите за това, което имате.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР