Мислите, че някои скъпи места са извън вашия бюджет? Зависи

...
Мислите, че някои скъпи места са извън вашия бюджет? Зависи
Коментари Харесай

"Най-евтиното време" да посетите седем скъпи дестинации

Мислите, че някои скъпи места са отвън вашия бюджет? Зависи от месеца... Ето по кое време да посетите другояче считаните за недостъпни екзотични места на планетата.

Сингапур
Сингапур си спечели титлата на най-скъпия град в света за пета поредна година. Но това не означава, че няма опции, които са и по-бюджетни, просто трябва да знаете кога да резервирате.

Лятото е пиков сезон, но нещата се успокояват през септември, което означава по-добри сделки. Опитайте от уличната храна, с което можете да спестите.
Цюрих, Швейцария
Цюрих е град, който се слави с високи до небето цени. Посещението тук е скъпо, особено когато става дума за настаняване и развлечения.

Билетите за кино са на цена от 19 долара, а парти вечер също може да ви излезе доста пари. От входа на клуба, през напитките, до таксито, едно излизане може да е най-малко 100 долара.

Искате нещо бюджетно? Идете през април, когато престоят е с 15% по-евтин.
Париж, Франция
Париж е една от най-популярните дестинации в Европа - и в света - затова пътуването извън сезона се препоръчва, ако търсите по-ниски цени (февруари е най-евтиният месец) и по-къси опашки на забележителности, като Айфеловата кула и Лувъра.
Фиджи
Бял пясък, пенливи води и спиращи дъха бунгала правят Фиджи най-добрата локация за почивка. И когато става дума за неприкосновеност на личния живот, малко места могат да му съперничат.

Ако искате да изживеете част от атмосферата на това райско кътче, изберете февруари, когато има по-голяма вероятност от бури и полетите са по-евтини.
Сидни, Австралия
Сидни е сред най-желаните дестинации в Австралия. И май е страхотен месец за посещение. През деня температурите са около 15-20 градуса, идеални за разглеждане на забележителностите, наблюдение на китове и обиколка на зоопарка Taronga.

Докато сте там, не забравяйте да отделите няколко часа за разходка по крайбрежието.
Токио, Япония
Един от най-ярките градове на планетата, с многоетажни магазини, високи небостъргачи и… високи цени. Ресторантите със звезди " Мишлен " също няма да са по портфейла ви.

За щастие, има много евтини ястия, като рамен и темпура. Съчетано с намалени цени през ноември, ловците на сделки могат да спестят много.

Бонус: Наблюдаването на есенните листа е гледка, която не трябва да се пропуска.
Лондон, Великобритания
Домът на Бъкингамския дворец, Биг Бен и Уестминстърското абатство не е известен само със своите забележителности. Лондон е популярен и със своите петзвездни хотели, дизайнерски бутици и изискани заведения за хранене.

Искате да спестите пари? За начало, пропуснете луксозния хотел и потърсете нещо под наем. Можете да платите до 33% по-малко през втората седмица на февруари. А хладното време е идеално за приятна вечеря в традиционен пъб.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР