Мислим, че Емил е изведен извън страната и искаме да

...
Мислим, че Емил е изведен извън страната и искаме да
Коментари Харесай

Майката на изчезналия Емил Боев: Сигналът от вчера беше фалшив

Мислим, че Емил е изведен отвън страната и желаеме да се стартира търсене посредством Интерпол, сподели майката на изчезналото момче
" Много се спекулираше за този сигнал. Жената, която се обади не беше сигурна дали е видяла сина ми. Има такива сигнали, които се оказват неверни, само че ние обръщаме внимание за всеки, тъй като за нас това е вяра ", това сподели майката на Емил Боев Иванка Стоянова в предаването " Денят стартира " по Българска национална телевизия. 

Момчето е в неопределеност към този момент 62-ри ден. Той изчезна по време на фестивала " Сурва " в Перник през месец януари. Вчера майка му Иванка съобщи, че е получила сигнал от жена, която забелязала Емил в София.

" Моля да не се спекулира, тъй като това е много тежко за нас и цялото ни семейство ", помоли Иванка. 

Сигналът пристигнал от жена по телефона, която споделила, че млад мъж с външния тип на Емил е забелязан на " Патриарх Евтимий " и бил объркан и се движел към Петте кюшета. Сигналът е от последните дни. Не е имало обаче инспекция от полицията, тъй като били минали повече от 24 часа откогато наподобяващият на Емил мъж е бил видян.

Майката на изчезналия Емил сподели, че Перник е претърсен неведнъж и сега там няма акция по издирването му. 

" Няма версия на институциите. Никой не споделя нищо. Надяваме се синът ни да е жив и да се открие, тъй като през днешния ден е 62-ри ден. Мислим, че е изведен отвън страната и желаеме, в случай че е допустимо, да се стартира търсене посредством Интерпол ", сподели майката на изчезналото момче. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР