Мислете за бъдещето. Решение в краткосрочен план няма. И няма,

...
Мислете за бъдещето. Решение в краткосрочен план няма. И няма,
Коментари Харесай

Стефан Гамизов: Правителствата в България по поразителен начин приличат на нацистите

Мислете за бъдещето. Решение в кратковременен проект няма. И няма, тъй като като нация от 1944 година до момента не мислим за бъдещето на страната си, а сме оставили други бръкнали в джобовете ни да го вършат.

Правителствата в България по един изумителен метод наподобяват на нацистите и не инцидентно са марионетки на руZZката тирания, която в действителност има доста нацистки детайли в нея и даже новите фашисти в Германия, Франция и Италия, са нейни съдружници.

Правителствата в България, които са марионетки на глобените, олигарсите и диктатурата на Путин, първо ограбват българите в интерес на господарите си, както са правели нацистите с евреите, а след това ги убиват с бедност, обърканост и липса на грижа.

Не вярвате? За 12 години ръководство на Бойко Борисов българите са 1 милион по-малко. След Борисов тази наклонност се е запазила. Умират българите и не се раждат.
Така че, би трябвало да мислим за това по какъв начин да сложим край изцяло на диктатурата на корупцията и грабежите на глобените, олигарсите и диктатурата на Путин в България, в случай че ни се живее, а не да поддържаме мимикриращи режими водещи до действително изгубване на българите.

Стефан Гамизов

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР