Мислехме си, че най-голямото предизвикателство пред Даниел Крейг по време

...
Мислехме си, че най-голямото предизвикателство пред Даниел Крейг по време
Коментари Харесай

Неподозираното хоби на Даниел Крейг

Мислехме си, че най-голямото предизвикателство пред Даниел Крейг по време на пандемията е било многократното отсрочване на последния филм за Джеймс Бонд с негово присъединяване. Но сме били в цялостна илюзия.

Какво да чакаме от " Смъртта може да изчака "

Получи ли Даниел Крейг изпращането, което заслужава след пет кино лентата и доста травми

Актьорът не отхвърля, че както той, по този начин и целият екип, е приел тежко забавянето на блокбастъра " Смъртта може да изчака ". Но локдауните са го лиши и от друго негово обичано занятие - концертите.

Пред FOX28 той споделя и кое е най-хубавото осъществяване онлайн, на което е участвал в миналото. И сигурно е бил мощно впечатлен, тъй като споделя, че в никакъв случай няма да не помни концерта на електронната група Asian Dub Foundation в Лондон през далечната 1996 година

А очевидно Даниел Крейг има особено отношение към музиката, тъй като се оказва, че точно той е имал последната дума за утвърждението на песента No Time To Die към " Смъртта може да изчака ", дело на Били Айлиш и брат й Финиъс.

Прочутият продуцент Стивън Липсън споделя пред Music Week, че когато получава обикновен от парчето на Били Айлиш, е бил сигурен, че то няма да се хареса. Включително и от Даниел Крейг. Защото му липсва нужният и мощен прочувствен заряд.

Така и става. В началото Крейг не утвърждава песента. Но в последния миг, преди артистът да влезе в студиото, с цел да си каже мнението за финалния вид, Липсън го трансформира и по този начин мелодията получава зелена светлина от най-важния човек в продукцията.

След първия път, когато го чува, Даниел Крейг споделя просто: " Пусни го отново. " След второто прослушване е също толкоз къс, само че и вдъхновен: " Невероятно е. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР