Мислеха си, че убиват войник. Но създадоха символ, който няма

...
Мислеха си, че убиват войник. Но създадоха символ, който няма
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Един убит. Герой

" Мислеха си, че убиват боец. Но сътвориха знак, който няма да почине ". Днес Украйна отдаде респект на военнопленника, който бе разстрелян от руснаци поради дързостта да изрече думите " Слава на Украйна ".

По-късно името на героя бе оповестено - той се споделя Тимофий Миколайович Шадура и е бил част от 30-та обособена механизирана бригада. Смята се, че е липсващ на 3 февруари край Бахмут.

Миналата вечер строителният предприемач Велико Желев бе арестуван. Днес прокуратурата разгласи, че го проверява за изнудване:... С цел да набави за себе си и за другиго имотна полза, направил опит да принуди Б. А., посредством мощ, нанесени са удари в региона на лицето и тялото, да претърпи нещо обратно на волята му...

Изпълняващият длъжността общоприет шеф Българска национална телевизия Емил Кошлуков отхвърли да си подаде оставката си. За сметка на това той хипотетично успокои доста фенове, че телевизията няма да снима новия филм на Максим Генчев " 1349 ". 

И най-после - добра вест за " Шенген ". Нидерландия е " омекнала "  по въпроса за присъединението на България към Шенгенското пространство, оповестиха за Клуб Z дипломатически източници в Брюксел. Правителството в Хага е склонило да не желае нов отчет за напредъка ни по Механизма за съдействие и инспекция (МСП)
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР