Мислех си, че ПП и ДБ биха направили компромис за

...
Мислех си, че ПП и ДБ биха направили компромис за
Коментари Харесай

Александър Симов: Седмица преди изборите Кирил Петков каза, че хората няма да простят на втората партия, ако не подкрепи първата

Мислех си, че Политическа партия и Демократична България биха създали компромис за кабинет с ГЕРБ. В геополитическо отношение те имат обща тактика, визии. Отказът значи, че едната част от това пространство има интерес да отидем на нови избори. Шести избори не виждам какво толкоз ще трансформират. И кой подсигурява, че по-късно държавното управление ще бъде по-възможно. Това съобщи в „ Денят стартира “ Александър Симов, член на Националния съвет на Българска социалистическа партия.

Политически кабинет в тази обстановка няма да бъде признат от безусловно никой, съобщи Симов.

Резултатите демонстрират, че ГЕРБ са първа политическа мощ, повярвайте – и мен ме е гняв. Сега се вижда, че изчегъртването не се състоя поради поредност от неточности, които нови партии направиха, само че би трябвало да работим с това, което е на терена, разяснява Симов.

Той дефинира конференцията на Политическа партия като незадоволителна поради това, че не са дали отговор на нито един въпрос на публицистите.

„ Не мисля, че тази позиция им донесе някакви активи. Седмица преди изборите Кирил Петков сподели, че хората няма да простят на втората партия, в случай че не поддържа първата “, съобщи Симов.

Той дефинира като флирт връзките сред ГЕРБ и ПП-ДБ.

„ Мацката се дърпа и споделя:„ Не, в този момент не е времето да излизаме на втора среща “. Извън шегата, времето на сходни политически детонации е минало и би трябвало да се търси въпреки и минимално единодушие, с цел да се движи политиката напред “, съобщи Симов.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР