Мислех писмото да е още по-остро, да посоча имена, но

...
Мислех писмото да е още по-остро, да посоча имена, но
Коментари Харесай

Ламбо разкри какво се случва в БСП и обясни ще се пребори ли Корнелия Нинова за лидерския пост

Мислех писмото да е още по-остро, да посоча имена, само че не го направих. Има неща, които към този момент не могат да се търпят. Прекалено стана. Конгресът има доста по-важна задача.  С тези думи артистът Стефан Данаилов разяснява писмото до Българска социалистическа партия, с което отбрани водача на столетницата Корнелия Нинова преди днешния конгрес на партията. „ Тонът към Корнелия стана доста недодялан. Наблюдавайки това, което се случва, методът, по който се обръщат към Корнелия, тази злоба от край време ме тревожи. Най-малкото, което може да се каже за нея, е, че е властнически водач ", сподели той пред Нова телевизия.

„ Имам и рецензии към нея. Тя не би трябвало да дава отговор на всяко нещо. Тя е прекомерно прочувствена и тези моменти може би сега й пречат. Казвам й да я кара по-кротко. Радвам се, когато я видя по-умерена, не толкоз бъбрива. Убеден съм, че това прави по-добро усещане.
За косата също й върша забележки, не я обичам с доста къса коса, за очилата също”, показа той.

„ Радостен съм, че жена оглави партията, време беше Българска социалистическа партия да се управлява от жена. Ние бяхме забравени, бяхме станали цялостни новобранци. Не умеем да се радваме, когато имаме триумфи.

Ако се стигне до избор на съмнение, тя ще успее, сигурен съм. В провинцията хората са разтревожени. Отношението на редовите членове на партията е позитивно във връзка с Нинова и управлението на партията”, сподели още Стефан Данаилов.

„ Не ми е прелестно това което се случва. Мисля, че това ще отмине и ще се оправим. Много случки са се случвали в нашата партия. Пожелавам от сърце Конгресът да бъде потребен. Да има спор, само че и да има решение”, приключи той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР