Мислех, че ще загубя Мартин. В едни такива трудни моменти

...
Мислех, че ще загубя Мартин. В едни такива трудни моменти
Коментари Харесай

Актрисата Йоана Темелкова в тежка изповед: Мъжът ми се разболя

" Мислех, че ще изгубя Мартин. В едни такива сложни моменти не знаеш какво тъкмо да направиш. Той стартира постоянно да излиза на бар с другари, виждах, че страда, че не се усеща на мястото си. Никога не съм имала толкоз сложен интервал... ".

Това сподели за брачна половинка си Мартин Гяуров през сълзи актрисата Йоана Темелкова в предаването " Търси се ".

" Той се разболя от модерната в последно време болест " синдром на бърнаут ". Слава на Бога, това към този момент е зад тила ни ", добави Йоана. 

" Да, аз прегорях! Последните 5 години бяха доста тежки за мен! Особено последната - претърпях едни доста, доста комплицирани и прочувствени вътрешни катаклизми, които избиха доста неприятно. Всъщност, Йоана беше катализаторът на всичко това ", искрено показа пред камерата и Мартин Гяуров. Според него, точно брачната половинка му е индивидът, който го избавя от всичко и той " изплува ".

" Истината е, че в случай че не беше тя до мен, не съм сигурен дали щях да се измъкна от това. Йоана беше индивидът, който резервира нашето семейство, резервира самообладание, колкото и да й е коствало, взе доста мъдри решения в рискови обстановки, с цел да минат нещата доста леко. А най-хубавото е, че видя в това ми положение, че ще се оправя. И вярваше в мен непрестанно ", призна внукът на огромния оперен артист Николай Гяуров - Мартин.

За благополучие, артистът потегля на психотерапевт и съумява бързо да превъзмогне всичко.

" Мартин беше на едно място, което не беше неговото. И той се измъчваше от това ", добавя Йоанна, визирайки Сатиричния спектакъл, където Мартин играеше през последните години.

" Но най-болно ми стана от обстоятелството, че никой от сътрудниците му не го потърси и не беше до него ", призна прочувствено красивата актриса.

След като обичаният й мъж излиза от тази рецесия, идва нова, в която този път рухва самата Йоанна.

" Беше незаинтересованост, меланхолия. Но най-важното е, че в този момент всичко е наред и имам най-прекрасния мъж на света. Обичам го доста и тези 10 години не ни стигат. Ние сме един за различен! ", прочувствено показа Йоанна.

В " Търси се " Нели и Меги срещат актрисата и с нейния 7-годишен наследник Филип, който описа, че майка му е най-строгият му " преподавател ". 

Изключителна бе и срещата на актрисата с преподавателя й в Театралната академия Ивайло Христов. " Йоана е доста специфичен и надарен човек. Винаги съм го мислил и се веселя, че в този момент мога да го споделя пред всички ", споделя за актрисата проф. Христов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР