Мисията за стабилно правителство е възможна с конструктивни и стабилни

...
Мисията за стабилно правителство е възможна с конструктивни и стабилни
Коментари Харесай

Татяна Дончева: ГЕРБ и ”Продължаваме промяната” могат да бъдат натиснати да направят правителство

Мисията за устойчиво държавно управление е допустима с градивни и постоянни политици. Иначе ще крушират за някой месец. В Народното събрание няма никаква експертиза. Колко са и какви са тези закони за приемане в Народното събрание? Кой ги написа, къде се намират тези закони? Това, което е влезнало сега, не виждам кой ще ги напише. Не виждам и Министерски съвет образуван от тези хора.

 

Тя разяснява и думите на Корнелия Нинова, че Левицата цели убийството на Българска социалистическа партия: От всичко което излезе от устата на Нинова е правилно единствено това, че Българска социалистическа партия ще е единственият представител на лявото в Народно събрание. Другото е предмет на занятие на доктор Цветеслава Гълъбова. На тези избори може едни 700-800 души да не са ни припознали, само че времето бе малко с цел да ни припознаят като деятели на левицата. Но с времето и това ще стане, изясни водачът на " Движение 21 "

 

Социолозите през целия ден държаха левицата на 1,6. Това са остарели способи, които са пробвани. Манипулацията на данни не е присъща единствено за България, уточни една от аргументите за ниския резултат на Левицата адвокатката

 

Левицата съществува да сътвори политическо посланичество. Създадохме тим, който ще продължи, без значение от това дали Нинова желае или не желае. При това ние не вземаме гласове от Българска социалистическа партия. Не се занимаваме с Българска социалистическа партия. Който желае да стои при нея, дано си губи времето и живота. Следващата борба са локалните избори, сподели още тя.

Ние сме били в Българска социалистическа партия 96-97 година. Ние сме имали против себе си Костов, до момента в който тя беше приватизаторка на външни търговски сдружения. Ние сме напуснали, преди тя да стане фактор в Българска социалистическа партия. Срещу Вагенщайт седи Нинова, приватизаторката на Костов и приказва да си иде в партийната организацийка, ядоса се Дончева.

 

Няма никаква коалиция с Българска социалистическа партия. Сега имаме идващите няколко години. И считам, че Левицата може да бъде наложена като бранд. Не единствено Българска социалистическа партия, а ГЕРБ и Политическа партия не желаеха Левицата в Народното събрание. Те не управляват Левицата, счита тя.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР