Мисията на контактната група на ГЕРБ върви към провалОпитите на

...
Мисията на контактната група на ГЕРБ върви към провалОпитите на
Коментари Харесай

Само ДПС и „Български възход“ ще разговарят с контактната група на ГЕРБ

Мисията на контактната група на ГЕРБ върви към неуспех

Опитите на ГЕРБ-СДС да притегли сътрудници за коалиция посредством посредничеството на експрезидента Росен Плевнелиев и някогашния външен министър Соломон Паси вървят към цялостен неуспех. Оказа се, че водената от двамата контактна група съвсем няма с кого да беседва, пише .

Тази заран стана ясно, че Българска социалистическа партия няма да взе участие в срещата с групата, планувана за събота. „ Не имаме намерение да се срещаме с господин Плевнелиев и господин Паси. Те коя политическа мощ съставляват? Няма потребност в тази обстановка от посредници, а от директни диалози “, разяснява тематиката соцдепутатът Христо Проданов по bTV.

Вчера от договаряния се отхвърлиха Политическа партия и Демократична България. Контактната група поначало не планираше да се среща с „ Възраждане “. Така остават единствено Движение за права и свободи и „ Български напредък “. Техните гласове обаче, обединени с тези на ГЕРБ-СДС, не са задоволителни, с цел да се събере даже минимално болшинство от 121 депутати в новото Народно заседание. Което значи, че задачата на Плевнелиев и Паси няма да реализира задачата си.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР