Мисия с представители на много наши агенции премина тази сутрин

...
Мисия с представители на много наши агенции премина тази сутрин
Коментари Харесай

Гняв заради бавната реакция на ООН към пострадалите от земетресението в Сирия

„ Мисия с представители на доста наши организации мина тази заран през граничния пункт от страна на Турция, като функционалността ѝ значително е да оцени вредите ” заяви в Женева шефът на Световната стратегия по храните за Сирия Кен Кросли.

Активисти и екипи за незабавна помощ осъдиха бавния отговор на Организация на обединените нации на земетресението в следените от бунтовниците сирийски региони, като показаха, че досега множеството помощи, получени там, са пристигнали през летищата, следени от сирийското държавно управление, написа Euronews.

Пред кореспонденти в следения от бунтовниците град Сармада, ръководителят на Службата на Организация на обединените нации за съгласуваност на филантропичните въпроси в Турция Санджана Куази уточни, че Организация на обединените нации прави всичко допустимо да даде помощ. „ Не желая да седнал съм тук и да се извинявам, ние също знаем, че това не е задоволително “, сподели тя.

В неделя шефът на Организация на обединените нации по оказването на помощ Мартин Грифитс посети Граничен контролно-пропусквателен пункт Баб ал-Хава - единствената директна точка на турската граница, през...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР