Мисия Подбор на таланти става все по-интересна, а тази вечер

...
Мисия Подбор на таланти става все по-интересна, а тази вечер
Коментари Харесай

Четирима номинирани за изгонване от VIP Brother

Мисия „ Подбор на гении " става все по-интересна, а довечера двете дами в най-известния любовен триъгълник в България - Жени Калканджиева и Зорница Линдарева, ще се изправят в директен дуел една против друга. В задачата, дадена им от Big Brother, двете дами ще би трябвало да станат част от организацията „ Анонимни звездохолици ". Нейната цел е непрекъснатото сриване на престижи и обществено излагане на известните жители. Калканджиева и Линдерева би трябвало да изчетат текст, който разкрива пикантни елементи от биографиите им, с цел да си обезпечат наличие в жълтите медии. Дали задачата „ Подбор на гении " ще бъде сполучлива вземат решение феновете посредством гласоподаване във до петък.

В епизода тази вечер феновете ще видят по какъв начин Зорница и Жени ще заложат на тактиката „ Разделяй и владей " и ще образуват лични армии от поддръжници. Линдарева ще потърси поддръжката на Кучкова и ще й показа, че се усеща по-добре, когато Тачо го няма. Жени ще се довери на Влади Въргала. Пред него тя ще признае, че вечер й е изключително тежко без Тачо и се усеща депресирана. Истински отдушник на страстите Калканджиева ще откри в лицето на Big Brother. В изповедалнята тя ще показа, че има потребност да плаче и да излее страстите, само че не може да си го разреши пред хора.

В Къщата все по-силно се чува гласът на Wosh MC. Той не се поколеба да се намеси в спора сред Жени и Тачо и феновете на Нова телевизия схванаха неговите разсъждения за любовта и връзките в едно семейство. Тонът му става все по-категоричен и той въобще не се тормози да показва мнението си. В епизода на VIP Brother „ Образцов дом " довечера Wosh MC ще се подразни от Йорданка Христова. Младият реализатор ще дефинира държанието й за неприемливо, тъй като непрекъснати забележки и рецензии не са приятни никому. Емоциите му ще доближат своя пик и той ще излее яда си в сълзи пред Камелия Воче.

Евгени Минчев също ще влезе в битова борба с Йорданка Христова поради непрекъснатите й нареждания и основаване на напрежение към това какъв брой мляко да поставят в чашите си съквартирантите, по какъв начин да си създадат утринното кафе и така нататък

Кой ще бъде вторият съквартирант, който ще напусне Къщата на VIP Brother, зависи от феновете на Нова телевизия, а номинирани за изпъждане от Къщата тази седмица са Зорница, Кали, Мартин и Йорданка Христова.

Едно е несъмнено - през днешния ден във VIP Brother ще има празненство, тъй като Кали има рожден ден. Празненството на Иво Аръков докара до необратими обстановки в „ Образцовия дом ", какво ще се случи довечера - не пропускайте VIP Brother всеки работен ден от 20:00 часа.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР